Waterpolowedstrijd met de oud-spelers van AZU wist het 'hoofd koel en boven water' te houden!
Waterpolowedstrijd met de oud-spelers van AZU wist het 'hoofd koel en boven water' te houden! Foto: aangeleverd

60-jarig Zwembad de Zien viert feest

Algemeen

UITGEEST - Op vrijdag 24 juni vierde Zwembad de Zien zijn 60ste ‘verjaardag’. Het feest startte na afloop van de zwem4daagse, waar ook dit jaar ongeveer 340 kinderen en volwassenen aan deelnamen. Na afloop kregen ze de verdiende medaille uitgereikt.

Het feest startte met een waterpolowedstrijd tussen de spelers van AZU, de eerste ploeg van het begin van Zwembad de Zien, en AquaFit.
Oud- spelers kwamen de ploegen aanmoedigen. Daarna doken ze allemaal vol enthousiasme in het water.
Er was veel belangstelling en er werd een geweldige wedstrijd gespeeld. Er deden ook een paar dames mee!

De jongere spelers maakten meer doelpunten. Toch maakten de AZU-spelers ook drie keer een doelpunt dat telkens beloond werd met een luid applaus! Na afloop werden de spelers getrakteerd op koffie en konden ze een fotoreportage bewonderen met veel foto’s uit hun tijd. Tot laat in de avond werd er gezellig bijgepraat.
Ook veel andere Uitgeesters en vrijwilligers kwamen op dit feest af. Bij binnenkomst konden ze een envelop met lootjes kopen waarmee ze hun eventuele prijzen direct op konden halen bij de prijzentafel. Deze stond propvol met prachtige prijzen, geschonken door de middenstand van Uitgeest.

De professionele band ‘De Bloes Broers’ zorgde voor de muzikale omlijsting, er werd ‘s avonds uitbundig gedanst. Rond 23.30 uur was het feest afgelopen. Iedereen kijkt er met een voldaan gevoel op terug. Met dank aan iedereen die hard heeft gewerkt om dit feest zo geweldig te laten slagen.