Goed overzicht van de bouwvorderingen kindcentrum Cornelis aan de Wiekenlaan.
Goed overzicht van de bouwvorderingen kindcentrum Cornelis aan de Wiekenlaan. Foto: aangeleverd

Bouw Kindcentrum Cornelis op schema

Algemeen

UITGEEST - Vanaf 9 januari 2023 opent Kindcentrum Cornelis haar deuren voor alle kinderen. De kinderopvang voor peuters (2 en 3 jaar) gaat na de herfstvakantie open. 

Patrick Mes, de uitvoerder van K_Dekker bouw & infra b.v., is dagelijks aanwezig. Gemiddeld met nog 25 collega’s zorgt hij ervoor dat de bouw vordert. Ze lopen op schema. Over ongeveer twee weken zitten de kozijnen er in en voor de bouwvak is het hele gebouw wind en waterdicht. Weer een mijlpaal! Patrick: “elk werk is uniek. Maar de houten kapconstructie maakt de bouw van het Kindcentrum Cornelis uniek. Zeer mooi!” 

De gemeente Uitgeest kijkt uit naar de opening van het Kindcentrum Cornelis. Wethouder Onderwijs en onderwijshuisvesting René Oud: “Dit jaar wordt het Kindcentrum Cornelis in Uitgeest geopend. Een moderne en duurzame school waar naast onderwijs ook voorschoolse, peuter- en naschoolse opvang wordt aangeboden. Het Kindcentrum Cornelis biedt een breed aanbod; o.a. muziek en dans, kunst en cultuur, techniek en koken. Een echte rijke schooldag dus”. Meer informatie vindt u op www.wereldsonderwijs.nl