Zomerbraderie 2022.
Zomerbraderie 2022. Foto: aangeleverd

Zomerbraderie in Uitgeest

Algemeen

UITGEEST - Op zaterdag 25 juni vindt de jaarlijkse zomerbraderie plaats in het hart van Uitgeest. Van Bloemen FF Anders tot het parkeerterrein van de Marskramer bieden verschillende verenigingen en ondernemers hun waar aan. Tussen 10.00 uur en 16.00 uur kun je gezellig komen snuffelen en vergeet ook de innerlijke mens niet: een lekker ijsje of een kop koffie tussendoor maakt jouw jaarlijkse uitje in eigen dorp helemaal compleet.

De zomerbraderie wordt een feest van herkenning: Stichting de Zonnebloem verkoopt loten voor het goede doel, Streekwinkel Kooghuis verkoopt heerlijke lokale producten, scoor een palinkje van de palingboer of een breekbrood van Delica Tessa. Oranje Stichting Uitgeest heeft natuurlijk nog veel meer deelnemers weten te strikken maar wie dat zijn beleef je zelf op deze gezellige dag. Bijzonder is de actie die Blijer Uitgeest heeft opgezet speciaal voor verenigingen en stichtingen, meld je bij de kraam en steun lokale doelen door het spelen van een spannend spel.

“Tijdens de vorige editie in augustus was het prachtig weer dus wij hopen dat de weergoden ons goed gestemd zijn. Gelukkig zijn de inwoners van Uitgeest ons altijd goed gestemd: de zomerbraderie voelt iedere keer weer als een spontaan dorpsfeest waar iedereen gezellig samenkomt”, aldus de organisatie.