Afbeelding
Foto: aangeleverd

Politieweeknieuws

Algemeen

UITGEEST - Lees hier het politieweeknieuws van afgelopen week.

Mishandeling Stationsplein
Op maandag 13 juni omstreeks 15:00 uur vond er een mishandeling plaats op het stationsplein te Uitgeest tussen een man en een vrouw. De vrouw deed aangifte van de mishandeling. De man ging er vervolgens vandoor. Om de man bij te houden heeft de politie een fiets geleend van een meisje. Hierdoor kon de man vervolgens worden overmeesterd en aangehouden.

Winkeldiefstal Melis Stokelaan 
Op donderdag 16 juni 2022 omstreeks 10:20 uur werd een 36 jarige man uit IJmuiden betrapt op het stelen van tandpasta en tandenstokers uit een supermarkt. De man is aangehouden en meegenomen door de politie. Na verhoor is de man heengezonden. Er zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Vernieling motorfiets Kooglaan
Op zondag 19 juni 2022 tussen 04:55 en 05:05 uur vond iemand het nodig om een motorfiets om te duwen. De vernieling staat op beeld. Aangifte is opgenomen.

Brand Benningskamplaan
Op zondag 19 juni 2022 omstreeks 13:15 uur kreeg de politie een melding om te gaan naar Benningskamplaan in verband met een brand. De brand zou mogelijk vanuit een wasmachine komen. Brandweer was snel ter plaatse en heeft een onderzoek ingesteld, bleek te gaan om een vastgelopen waterpomp.