Een van de posten waar druk gestempeld wordt.
Een van de posten waar druk gestempeld wordt. Foto: Gertruud Rumphorst

Avondvierdaagse in Uitgeest van start

Algemeen

UITGEEST - We kunnen we weer! De wandelvierdaagse door en rond Uitgeest is weer van start gegaan.

Tijdens deze 59ste Avondvierdaagse Uitgeest, georganiseerd door Speeltuinvereniging Kindervreugd worden ook nu weer afstanden gelopen van 5 of 10 kilometer per avond.
Onder muzikale omlijsting van de Uitgeester Harmonie werd gestart vanaf de speeltuinlocatie. De opkomst was groot en al was het weer wat minder zonnig dan voorgaande dagen, mocht dit het enthousiasme niet drukken. Het was in ieder geval droog! 

Op vrijdag 13 mei is er het feestelijk onthaal, de wandelaars worden voor hun prestatie beloond met een mooie medaille. Misschien staat je familie je wel op te wachten en toe te juichen!
Het feestelijk onthaal is dit jaar op de Hogeweg vanaf de J.E. de Wittstraat tot de speeltuin. Rond 18.45 uur worden daar de eerste wandelaars verwacht. De Uitgeester Harmonie speelt ook dan weer in de speeltuin en zorgt voor vrolijke muzikale begeleiding tijdens het uitdelen van de medailles.

Actuele informatie en foto’s tijdens de Avondvierdaagse vindt u ook op de Facebookpagina van Speeltuinvereniging Kindervreugd.

De muziek van de Harmonie maakt de start extra gezellig!
Inschrijving in orde? Wandelschoenen aan? Gaan!
'File' bij de stempelpost.
De paden op, de lanen in...