Afbeelding
Foto:

Vrijwilligersorganisaties, verenigingen, stichtingen zijn van harte uitgenodigd!

Algemeen

UITGEEST - OVER&UITgeest wordt dit jaar georganiseerd op zaterdagmiddag 3 september. Een dag om je organisatie, vereniging of club te presenteren, leden te werven, je diensten zichtbaar te maken of vrijwilligers te vinden!

Met veel enthousiasme is het organisatieteam gestart met de voorbereidingen. Het team bestaande uit Fotoclub Uitgeest, Dorpsraad, De Zwaan Cultureel , buurtsportcoach, Dorpshuis en Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) heeft er zin in.
“We bruisen van de energie en hopen dat veel organisaties en verenigingen weer meedoen. Dit jaar vindt het evenement plaats op vijf locaties met verschillende thema’s. We willen de krachten bundelen en per locatie een mooi programma samenstellen met de deelnemers”, verteld Sigrid Wijsman, werkzaam bij het VIP.
De thema’s zijn: Sport en Gezondheid (locatie jeu de boules – de Meet), Natuur en Milieu (locatie scoutingterrein), Techniek en Creativiteit (locatie Dorpshuis), Expressie en Cultuur (locatie Waldijk), en Ontmoeten en Delen (locatie gemeentehuisplein).

Aanmelden kan tot 1 juni via de website van het VIP: www.vipuitgeest.nl
Voor vragen neem contact op via: info@vipuitgeest.nl of telefoonnummer 06-48500912 (Sigrid Wijsman).