De Energiebus staat op 13 mei weer in Uitgeest.
De Energiebus staat op 13 mei weer in Uitgeest. Foto: Gemeente Uitgeest

Gratis advies in Energiebus op vrijdag 13 mei bij Enorm/Siro

Algemeen

UITGEEST - Wilt u zelf ook wat doen voor het klimaat? Begin dan met energie besparen in uw eigen woning. In de Energiebus ziet u diverse mogelijkheden; van tochtstrips en isolatie tot zonnepanelen en warmtepompen. De energiecoach van Duurzaam Uitgeest Energie Coöperatie (DUEC) en de energieadviseur van Duurzaam Bouwloket helpen u graag op weg.

Wilt u eerst met eigen ogen zien wat er mogelijk is op het gebied van energie besparen? Of twijfelt u welke stap u het eerst wilt zetten? U kunt al uw vragen stellen bij de Energiebus.

Gratis bespaarproducten en bespaartips
De bus staat van 10:00 tot 15:30 uur op de parkeerplaats naast speeltuin Kindervreugd en nabij de Enorm & Marskramer. De energiecoach van DUEC heeft gratis bespaarproducten voor u, zoals Ledlampen, isolatiefolie, powerbanks en bespaarboxen. De Energiebus staat ook op 10 juni en 1 juli bij de Enorm, Middelweg 110. De Energiebus is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de provincie Noord-Holland.

Bezoek aan huis
De energiecoaches van DUEC komen graag voor advies bij u thuis. Dan nemen ze meteen bespaarproducten mee. Dit adviesgesprek kan ook online plaatsvinden. Voor Inschrijven en meer informatie kijk op www.duec.nl/energiepakket. Deze interessante actie wordt ondersteund door de gemeente Uitgeest. Met elkaar gaan we duurzamer wonen.