Afbeelding
Foto: aangeleverd

Politieberichten

Algemeen

Zware mishandelingen          
Op maandagavond 17 januari omstreeks 23.40 uur werd een 35 jarige Uitgeester zwaar mishandeld door een aantal jongens. De Uitgeester liep met zijn hond over de Middelweg te Uitgeest toen hij ter hoogte van de Dekamarkt een groep jongens zag staan die stonden te chillen. De jongens waren met twee auto’s en hadden de muziek nogal luid aanstaan. De Uitgeester besloot er wat van te zeggen en raakte in conflict met een van de jongens. Toen hij wegliep werd hij achtervolgd en belaagd door een van de jongens. Een vechtpartij was het gevolg, waarbij de jongen hulp kreeg van zijn maten. De Uitgeester kreeg de nodige klappen en trappen te verwerken, waardoor hij o.a. aangezichtsletsel opliep en voor behandeling naar het ziekenhuis moest. De jongens vluchtten weg in hun auto’s. Een onderzoek wordt ingesteld naar de daders.

Op vrijdag 21 januari was het weer raak, ditmaal op de Sluiswachter. Omstreeks 21.05 uur liep een 17 jarige Uitgeester door de steeg van de Sluiswachter richting Anna van Renesselaan toen hij belaagd werd door een man. “Dat is hem,” riep de tot nu toe onbekende dader en sloeg vervolgens de 17 jarige Uitgeester een aantal keren zodanig hard op zijn gezicht, dat deze voor behandeling moest worden overgebracht naar de eerste hulp. De jongen liep aangezichtsletsel op en schade aan zijn gebit. Een aanleiding was er volgens het slachtoffer niet.

Indien er getuigen zijn die nog niet gehoord zijn door de politie, dan worden deze verzocht zich alsnog te melden. Dat kan via het nummer 0900-8844 of via een mail naar frans.pals@politie.nl of dennie.bronneberg@politie.nl

Diefstal                 
Op donderdag 20 januari werd tussen 12.00 uur en 21.00 uur een navigatiesysteem gestolen uit een Volkswagen Up, die geparkeerd stond op het Stationsplein te Uitgeest.Van deze diefstal is aangifte gedaan.

Snelheidscontrole
Op dinsdag 18 januari 2022 werd in de ochtenduren een snelheidscontrole gehouden op de Geesterweg. De hoogste snelheid was 83 km/u. Er wordt op dat weggedeelte aardig snel gereden, want liefst 224 bestuurders werden betrapt op te snel rijden. Houdt rekening met uw snelheid. Er wordt regelmatig in Uitgeest gecontroleerd op de Geesterweg en de Provincialeweg N203.

Maak jij ook zo'n prachtige foto?
Fotowedstrijd voor jongeren in Kasteeltuin Assumburg 25 minuten geleden
Kom bij de groenploeg.
Groenploeg FC Uitgeest 17 uur geleden
Proef nemen tijdens de pilot.
Resultaten pilot bekend 21 uur geleden
Met een 'boule plaisir' voor lijf en geest spelen deze leden een potje Petanque.
45 Jaar jeu de boules in Uitgeest 23 uur geleden
FloraState.
Nieuw talent bij Podium Laurentz 27 mrt, 20:00
Het is volop voorjaar bij het Kooghuis!
Paaseieren zoeken bij Streekwinkel het Kooghuis 27 mrt, 15:30
Een fel strijdende Billy Fatels.
Succesvolle week voor de TTAZ-teams 27 mrt, 15:00
ICGT-team FC Uitgeest.
Het Braziliaanse Fluminense en FC Uitgeest nemen deel aan ICGT 2024 27 mrt, 11:00
V.l.n.r. Zaliwe, Fay, Bonna, Lois, Lizzy, Jolise, Lieke, Puck, Roos, Tess en Jocelyn.
Twee rayonkampioenen voor Unitas 27 mrt, 08:00
Afbeelding
Seizoensopening voor Uitgeester Golfclub De Bakker 26 mrt, 20:00
Afbeelding
Wees gewaarschuwd voor oplichting 26 mrt, 15:15
Afbeelding
Regionale mbo-toppers winnen medailles tijdens Nederlands kampioenschap 26 mrt, 12:00
Digitale krant