Daphne Gakes doet voor de vierde keer Heiloo aan.
Daphne Gakes doet voor de vierde keer Heiloo aan. Foto: aangeleverd

‘Ik Daphne Gakes’ in Cultuurkoepel

Algemeen

HEILOO - Voor de vierde keer doet Daphne Gakes Heiloo aan. In deze cabaretvoorstelling bezoekt u een signeersessie van haar daverende coming-of-age roman “Ik Daphne Gakes”. In deze debuutroman neemt de gearriveerde schrijfster Daphne Gakes je mee naar de cruciale momenten in haar leven. Is ze vrijgevochten en stoer of bang om te kiezen? En als alles mogelijk lijkt, wie stelt er dan een grens? Tijdens de signeersessie wordt ze echter om de oren geslagen met persoonlijke verhalen over haar losbandige levensstijl. Halverwege de voorstelling blijkt echter dat niemand haar boek gekocht heeft. Het dreigt te mislukken en dat terwijl ‘Ik Jan Cremer’ wel een bestseller is geworden!

‘Leven doe je door te spelen’ luidt Daphne Gakes devies. Als kind wilde ze zo snel mogelijk volwassen worden, nu wil ze vooral kind blijven. Met een open blik duikt ze in avonturen en doet waar andere mensen alleen maar van dromen. Wonen in een camper, leven van de kunst en openstaan voor iedereen. Met behulp van haar moeders dagboeken vraagt Daphne zich af hoe ze moet leven. Wild – vol seks, drugs en rock-’n-roll – of kalm – met rust, reinheid en regelmaat? Van het vastzitten na het stelen van een zalm en het aangaan van een open relatie, tot aan haar werk als artiest en haar werkzaamheden als escort. 

Benieuwd naar deze verrassende voorstelling? Kom dan op vrijdag 28 januari a.s. naar De Koepel. Aanvang 20.15 uur. Kaarten à 17,50 zijn online te koop via www.cultuurkoepelheiloo.nl