Afbeelding
Foto: aangeleverde foto.

Dit is waarom je tuinmeubelen van Wicker wilt aanschaffen!

Algemeen

UITGEEST - We hechten in Nederland veel waarde aan onze tuin en vinden het belangrijk als deze er piekfijn bij staat. Zo houden we van tuinieren, maar ook van mooie tuinmeubelen zodat we in onze tuinen tot rust kunnen komen. Het welbekende gevlochten Wicker is erg populair blijkt uit nationaal tuinonderzoek van Fonteyn. Waarom je tuinmeubelen van dit materiaal wilt aanschaffen? Je leest het in deze blog! 

Wicker is weerbestendig
De herfstdagen kunnen wisselen van veel regen tot mooie zonnige dagen. Niet iedereen heeft ruimte in de schuur om tuinmeubelen die niet weersbestendig zijn op te bergen. Een tuinmeubelset die tegen weer en wind kan is daarom ideaal. Uit nationaal tuinonderzoek van Fonteyn blijkt dat Wicker tuinmeubelen een favoriet is onder Nederlandse tuinliefhebbers. Het bekende Wicker is gevlochten kunststof en dus geschikt voor de herfstdagen. Wanneer het regent roest of rot het materiaal niet. Wanneer na regen de zon schijnt haal je snel een droge doek over je tuinset en kun je heerlijk genieten van de frisse buitenlucht in de zon. Extra ruimte in de schuur is niet nodig.

Gevlochten tuinmeubelsets zorgen voor een vakantiegevoel
Gevlochten tuinmeubelen hebben veel weg van rotan en geven al snel een vakantiegevoel. Wanneer het weer in Nederland grauwer wordt kunnen we een vakantiegevoel goed gebruiken, toch? Creëer een bohemian stijl in je tuin met een tuinmeubelset van Wicker. Of kies juist voor spaanse sferen en maak naast een tuinmeubelen van Wicker ook gebruik van lichte natuurlijke kleuren en ronde vormen. Lichte tinten en ronde vormen zijn namelijk kenmerkend voor mediterraanse tuinen. Wanneer jouw tuin is ingericht voor alle seizoenen kun je altijd jouw moment pakken om een frisse neus te halen. De buitenlucht is ook nog eens goed voor je zuurstofgehalte, lichaam en huid. Die fijne zonnestraal in de herfst geeft je immuunsysteem en huid een boost met vitamine D. En misschien krijg je ook nog wel een kleurtje op je wangen!

Tuinmeubelen van Wicker zijn onderhoudsarm
Tuinmeubelen van Wicker zijn onderhoudsarm. Kunststof roest of rot namelijk niet, waardoor er weinig onderhoud nodig is. Daarnaast blijft vuil niet liggen op kunststof wicker en veeg je het met een doek gemakkelijk weg. Toch zijn er extra trucjes om de levensduur van jouw tuinmeubelen van Wicker te verlengen. Gebruik bijvoorbeeld een protector, zodat jouw tuinmeubelset beschermd is tegen verkleuring en het gevlochten draad soepel blijft. Alhoewel het onderhoud dus minimaal is, kan een schoonmaakbeurt op zijn tijd en het gebruik van een protector de levensduur verlengen.

Benieuwd naar Wicker tuinmeubelen die bij jouw tuin passen? Neem eens een kijkje bij tuinmeubelspecialist Fonteynonline of in de 35.000m2 showroom.

Dit is een betaald artikel.

Tinnen soldaatjes gieten.
Tinnen soldaatjes gieten en kanonschieten 5 uur geleden
Odette van VVN Nederland afdeling Uitgeest reikt de verkeersdiploma's uit.
Diploma uitreiking Verkeersexamen uitgereikt 8 uur geleden
Stempost, locatie Stokkenfabriek.
Verkiezingen - 6 juni 8 uur geleden
Gemeentereceptie en milieustraten gesloten op 27 april, 9 en 20 mei.
Gemeentediensten gesloten 10 uur geleden
Onkruidbestrijding.
Onkruidbestrijding op verharding weer gestart 10 uur geleden 1
Leendert Steijger (M3 architecten) en Jan Schouten (wethouder)  presenteren de woningbouwplannen op locatie De Meet.
Geslaagde informatieavond over woningbouw 'Strandwal' op 'Meetlocatie' 24 apr, 16:00
Het Regthuys.
Oer-IJ ommetje door Uitgeest 24 apr, 12:00
Luchtfoto van Uitgeest
Binnenkort ontvangt u berichten over uw buurt in uw inbox 24 apr, 09:00
Welke stukken worden er deze raadsvergadering afgehamerd?
Raadsvergadering - 25 april 23 apr, 16:00
Omleidingen, volg woensdag de bordjes!
Afslag rotonde Melis Stokelaan afgesloten 23 apr, 12:40
Afbeelding
Vaten met onbekende stof gedumpt op Busch en Dam 23 apr, 08:00
De Karel passeerde zondag 21 april station Uitgeest.
Icoon op spoor Uitgeest 22 apr, 12:15
Digitale krant