Het live concert wordt ondersteund door het  romantisch Adema orgel uit 1898.
Het live concert wordt ondersteund door het romantisch Adema orgel uit 1898. Foto: Anita Webbe

Live concert in de Onze Lieve Vrouwe Geboortekerk

Algemeen

UITGEEST - Zondagmiddag 24 oktober is er een gratis live-concert in de Onze Lieve Vrouwe Geboortekerk aan Langebuurt 37 te Uitgeest. om 15.00 uur in de OLVG-kerk aan Langebuurt 37 te Uitgeest.

Veelkleurige beroemde klanken
Het Vocaal Sextet verwent de bezoeker met een bijzonder programma. De musici zijn professionals en stuk voor stuk ook indrukwekkende solisten.
Het Russisch-Nederlands Vocaal Sextet, bestaande uit: Irina Plyassova, Elena Bazhenova, Thomas Vets, Igor Iofe en Ronald Willemsen zingen diverse a capella pareltjes en aria’s. Zij worden begeleid door Theo Griekspoor en Ton Schoen op het Groot Romantisch Adema orgel in de schitterende kerk.

De coronaregels worden nageleefd, daarom wordt u bij binnenkomst gevraagd uw QR-code te tonen of een testbewijs. Na afloop kunt u uw waardering laten blijken door een vrijwillige bijdrage. Het programma en de CV’s van de musici worden u bij binnenkomst overhandigd.
U bent van harte welkom namens de e musici van het Russisch- Nederlands Vocaal Sextet en het R.K.Locatiebestuur van de O.L.V.parochie van Uitgeest.

Het Russisch-Nederlandse sextet.