Daan en Christel van den Berg in hun sfeervolle showroom.
Daan en Christel van den Berg in hun sfeervolle showroom. Foto: Anita Webbe

Daan Installatietechniek opent eerste airco showroom in regio

Bedrijf belicht

Daan Installatietechniek
Molenwerf 8 K
1911 DB Uitgeest
T: 0251-296459
M: 06-155 158 26
www.daaninstallatietechniek.nl
info@daaninstallatietechniek.nl
FB/Insta: Daan Installatiechniek

Na twee snikhete zomers snakten we naar verkoeling. “Als de hitte eenmaal in je huis zit dan krijg je die er niet meer uit”, aldus Daan en dat hebben de meesten destijds wel gemerkt. Hoe fijn is het als je ’s middags na je werk naar huis rijdt en alvast via een app je airco aan kunt zetten zodat je in een heerlijk koel huis thuiskomt.

Houd de hitte buiten de deur
Daan heeft goed nieuws voor alle mensen die aankomende zomer de hitte buiten de deur willen houden: hij opende eind maart namelijk de eerste airco-showroom in de regio. Uiteraard zal daar ook de airco die bedienbaar is via de app verkrijgbaar zijn.

In de ruim opgezette showroom aan de Molenwerf zullen meer dan 25 modellen airco’s te bezichtigen zijn. “Er zullen er ook een aantal draaien zodat je ze kunt zien, maar ook voelen en horen”, zo legt Daan enthousiast uit. Ook kan je een kleur kiezen die bij je woning past, er is zelfs een airco verkrijgbaar in de kleur ‘ruby red’.

Beter rendement dan cv-ketel
“Wist u trouwens dat een airco niet alleen verkoelt maar uw woning of bedrijf ook kan verwarmen? Een airco heeft zelfs een beter rendement dan een cv-ketel”, vertelt vakman Daan. Het assortiment is met zorg samengesteld: u vindt bij Daan Installatietechniek de beste airco’s qua rendement, onderhoud, geluid en natuurlijk in iedere prijsklasse, van gevestigde merken zoals Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy Industries, Remeha, Fujitsu, Daikin en Haier.

Naast de airco die bedienbaar is met een app zijn er ook modellen met personendetectie. Als je langsloopt stopt deze airco met blazen. Ook is er een model dat alle bacteriën doodt, heel geschikt voor mensen met een allergie. Heel bijzonder zijn de airco’s die via airsocks (luchtzakken) een ruimte koelen of verwarmen. Met deze techniek voel je de airco niet blazen en het kan heel stijlvol aan het plafond worden bevestigd.

Vakwerk in de breedste zin van het woord
Naast het nieuwe airco-avontuur blijft Daan Installatietechniek natuurlijk breed inzetbaar voor o.a. renovaties, dakwerk, complete badkamers, cv-ketels, zonnepanelen en warmtepompen. Daan en zijn vakkundige team draaien hun hand ook niet om voor een aanbouw of een veranda. Af en toe fungeren ze zelfs als aannemer of bouwbegeleider.

Elf jaar geleden begon Daan als zzp’er en inmiddels heeft hij 15 vakmannen in vaste dienst. Reclame maken doet hij in principe niet. “Door zijn eerlijkheid, zijn goede overzicht in de planning, het feit dat hij vooruitdenkt én meedenkt en kosten duidelijk in kaart brengt, geniet hij het volste vertrouwen van ons en dat vertellen we maar wat graag verder”, aldus een van zijn klanten die een kop koffie komt halen in de showroom.

Wees welkom!
De showroom is op afspraak te bezoeken zodat een van de specialisten u uitgebreid kan informeren over de mogelijkheden om een airco te plaatsen in uw woning of in uw bedrijf. Ook mag u gewoon eens binnenlopen. “De koffie staat klaar”, glimlacht Christel.

Tekst: Margreeth Anema

Leendert Steijger (M3 architecten) en Jan Schouten (wethouder)  presenteren de woningbouwplannen op locatie De Meet.
Geslaagde informatieavond over woningbouw 'Strandwal' op 'Meetlocatie' 11 uur geleden
Het Regthuys.
Oer-IJ ommetje door Uitgeest 15 uur geleden
Luchtfoto van Uitgeest
Binnenkort ontvangt u berichten over uw buurt in uw inbox 18 uur geleden
Welke stukken worden er deze raadsvergadering afgehamerd?
Raadsvergadering - 25 april 23 apr, 16:00
Omleidingen, volg woensdag de bordjes!
Afslag rotonde Melis Stokelaan afgesloten 23 apr, 12:40 3
Afbeelding
Vaten met onbekende stof gedumpt op Busch en Dam 23 apr, 08:00
De Karel passeerde zondag 21 april station Uitgeest.
Icoon op spoor Uitgeest 22 apr, 12:15
Varend door het Ilperveld.
Broedende weidevogels en voorjaarsbloemen in het Ilperveld 22 apr, 10:00
Voedselbank.
Met spoed gezocht: twee vrijwilligers gezocht voor de Voedselbank 22 apr, 09:00
Deelnemers aan de Ronde van Noord-Holland hebben een mooi bedrag bij elkaar gefietst t.b.v. de Nederlandse Hartstichting.
4.000 Fietsers trotseerden noordenwind tijdens Ronde van Noord-Holland 21 apr, 20:00
Afbeelding
Abonnement voor het nieuwe zwemseizoen? Nu in de voorverkoop! 21 apr, 16:00
Seizoenswandeling tussen Akersloot en Uitgeest.
Seizoenswandeling Noord-Hollandpad "maakt zaken zichtbaar en bespreekbaar" 21 apr, 12:00
Digitale krant