Kelly Berkhout.
Kelly Berkhout. Foto: Aangeleverd

Gezond eten is belangrijk: juist nu! KB Soullutions brengt je op het juiste pad

Algemeen

De 29-jarige Kelly Berkhout is de grondlegger van KB Soullutions. Bij KB Soullutions gaat reguliere geneeskunde hand in hand met de complementaire geneeskunde. Kelly werkt als doktersassistente maar heeft zich in de jaren bekwaamd als Orthomoluculair adviseur, in Bioresonantie therapie en in EMB bloedtesten. Kortom: Kelly laat mensen zich beter voelen.

Wat doet eten met jou? Hoe lees ik verpakkingen? Wat is gezonde voeding voor mij? Zijn de supplementen die ik neem wel goed voor mij? Ik zit niet lekker in mijn vel, waar komt deze disbalans vandaan? Neemt mijn lichaam wel genoeg vitamine B12 op?: dit zijn voorbeelden van de vragen waarmee u bij Soullutions terecht kunt.

Het begon bij mezelf

“Ik was al heel lang geïnteresseerd in wat voeding voor je lichaam doet. Ik las er veel over en vroeg mezelf af of het wel echt werkte: het was namelijk zo simpel”, zo vertelt Kelly. Ze verdiepte zich in de orthomoleculaire voedingsleer en stopte met het drinken van frisdrank, ze gooide de zakjes en pakjes eruit en geleidelijk kreeg ze meer energie en viel ze af. “Ik sliep beter, was helderder in mijn hoofd en had geen last meer van middagdips”, aldus Kelly enthousiast. Haar man, die gezellig meedeed, ervaarde precies hetzelfde. Beiden gooiden het roer om.

Ze besloot een opleiding te doen tot orthomoleculair adviseur, daarna volgde een opleiding tot bioresonantie therapeute. Kelly opende een jaar geleden haar eigen praktijk waarbij ze de verschillende methodes zo mogelijk en in overleg met de klant combineert. “Ik wil mijn klanten vooral leren hoe leuk het is om bezig te zijn met je gezondheid”, aldus Kelly.

Ze probeert nog altijd recepten uit en laat vrienden en familie proeven. Toch heeft ze geen favoriet recept: “Het gaat mij om de beleving, gezond eten is leuk: ’s morgens in pyjama havermoutkoekjes bakken met behulp van mijn dochter is tegenwoordig één van de fijnste momenten in de week. Ik laat haar graag gezonde voeding ruiken, voelen en proeven.”

Bioresonatie bij disbalans

Kelly is dol op haar konijnen en toen één van haar konijnen zere pootjes kreeg probeerde ze alles om haar lievelingsdier te helpen, niets lukte. Ook de dierenarts zat met zijn handen in het haar. De dierenarts stelde bioresonantie voor.

Deze unieke methode gaat uit van het energetische regelsysteem in het lichaam, het systeem dat andere systemen (zoals imuunsysteem, zenuwstelsel en hormonaalsysteem) aanstuurt. Door middel van een biotensor meet je waar de disbalans in het lichaam zit en zet je het herstellend vermogen je eigen lichaam weer ‘aan’.

Een therapeute uit Soest kwam naar Akersloot met de benodigde apparatuur en wonder boven wonder zag Kelly haar konijn in korte tijd opknappen.

De therapeute uit Soest trok Kelly over de streep om zich ook te verdiepen in bioresonatie. “Het was een mooie aanvulling op mijn orthomoleculaire opleiding dus ik besloot een biotensor aan te schaffen die disbalans detecteert en reset”, zo vertelt Kelly die zich inmiddels bioresonantie therapeute mag noemen.

Orthomoleculair advies

Je zit niet lekker in je vel maar je kan er geen vinger op leggen. Toch is het logisch: de wereld gaat steeds sneller en je hoort niets anders dan mensen die druk, druk, druk zijn. Met één klik op de knop kan je eten laten thuisbezorgen maar qua gezond voedsel kom je zo niet ver. Marketing in de voedselindustrie is booming: “minder suiker of biologisch klinkt gezond, maar niets is wat het lijkt”, aldus Kelly. 

”Laat uw voeding uw medicijn zijn en uw medicijn uw voeding” -Hippocrates (460-377 v. Chr.)

In de orthomoleculaire geneeskunde is het uitgangspunt dat een aandoening eerder zal genezen wanneer de concentraties vitaminen, mineralen, spoorelementen, eiwitten, vetten en koolhydraten in het lichaam in de juiste verhouding aanwezig zijn.

Kelly vraagt je een streng voedingsdagboek bij te houden voor een week en helpt je te herkennen wat bepaald voedsel met je doet, ook leert ze je wat goede alternatieven zijn. “Maar het is allemaal maatwerk, geen mens is hetzelfde. De één krijgt bijvoorbeeld buikklachten van brood, de ander van paprika”,”, zo legt Kelly uit. De adviezen die je krijgt bij KB Soullutions hebben een energetische en/of holistische insteek, dit betekent dat er naar het totaalplaatje wordt gekeken. “We kijken dus ook naar jouw levensstijl op het gebied van bewegen, stress, werk, ontspanning enzovoort”, vertelt Kelly. 

Het uitgebreid advies dat volgt zal je op het juiste pad brengen en door Kelly’s aanstekelijke enthousiasme zul je leren dat gezond eten heel erg leuk is. 

EMB bloedtest

B12, stress, pH balans, hormonale disbalans

Een Energetische Morfologische Bloedtest (EMB) door middel van een simpel vingerprikje kan verschillende verstoringen/problemen in het lichaam aantonen.

Door onze bloedvaten stroomt het bloed dagelijks 7000 keer rond met een hele waardevolle lading. Zuurstof, voedingsbestanddelen en afvalstoffen vervoert het vasculaire systeem van orgaan tot orgaan, van cel naar cel.

Welke verstoringen kunnen er aangetoond worden door een EMB bloedtest:

Vrije radicaal belasting/ Leverbelasting/ Darmverstoring/ Parasiet- en schimmelbelasting (vaak dé reden van darmklachten)/ Adrenale Status (stress, bijnieren, cortisol, etc.)/ pH balans (zuurtegraad van je lichaam) B12-status (word je b12 wel echt opgenomen in de cel?) Vitaminenpanel (denk aan vitamine D tekort, vit C, A, B1, etc.)/ Mineralenpanel (denk aan magnesiumtekort of zinktekort,etc.)/ Spoorelementenpanel (denk aan een tekort aan jodium, koper, etc.)/ Toxische belasting (te veel gifstoffen in je lichaam)/ Virale belasting (virus wat zorgt voor vermoeidheid bijvoorbeeld)/ Bacteriële belasting/ Geopatische stress (sttress van WIFI, zendmasten,etc.) Pancreasinsufficiëntie (alvleesklier/insulineresistentie)

-------------------WIN EEN ORTHOMOLECULAIR CONSULT MET VOEDINGSADVIES------------------

KB Soullutions geeft twee keer een gratis orthomoleculair consult met voedingsadvies weg a € 100,00 euro. Het enige wat je hoeft te doen is KB Soullutions een mail te sturen met daarin de motivatie waarom jij dit verdient of waarom iemand in jouw omgeving dit verdient. (Inzendingen gaan per mail in verband met privacy). Like daarna de Facebookpagina en Instagram van KB Soullutions en lees daar binnenkort of jij gewonnen hebt!

Voor een vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact opnemen.

KB Soullutions

Koningsweg 67

1921 DA Akersloot

Telefoon 06 – 20 30 36 33

Email info@kbsoullutions.nl

Website www. kbsoullutions.nl

FB/ Insta: KB Soullutions

Afbeelding
Commissie Samenlevingszaken, Algemene Zaken en Financiën (SAZ) 1 dec., 15:00
Afbeelding
Ontmoetingsgroep Slechthorenden 1 dec., 10:00
Afbeelding
Rommelmarkt in Buurtcentrum de Schuilhoek 30 nov., 16:00
Afbeelding
Provincialeweg Castricum-Uitgeest afgesloten 30 nov., 12:00
Afbeelding
Toeslagen 2024 30 nov., 10:45
Afbeelding
Over medische mythes 26 nov., 10:00
Afbeelding
Burgemeester Sebastiaan Nieuwland vertelt... 25 nov., 12:00
Afbeelding
Wetenschappelijke archeologische kennis over eerste 1000 jaar van Noord-Holland bijeengebracht in 'Noord-Holland in het eerste millennium' 25 nov., 12:00
Afbeelding
Aankondiging bomenkap in Uitgeest 25 nov., 10:00
Afbeelding
Feestelijke opening Kerstdorp van Ron de Boer 24 nov., 16:30
Afbeelding
Rotonde opengesteld voor alle verkeer 23 nov., 16:45
Afbeelding
Volgende fase afsluiting deel fietspad Provincialeweg Castricum-Uitgeest 23 nov., 12:00
Digitale krant