Afbeelding
Foto: aangeleverd

Sport en Training: enjoy life! Be fit!

Algemeen Bedrijf Belicht

Sport en Training
Schevelstraat 3
1911 CK Uitgeest
Telefoon: 06- 229 204 33
Website: www.sportentraining.nl
E-mail: marcel@sportentraining.nl
Fb/insta: sport&training

Als topsporter had Marcel van Ham, semi-prof marathonschaatser, een volle agenda: hij trainde twintig uur per week. Nu hij gestopt is, is dat niet anders: als personal trainer is hij te allen tijde beschikbaar om met u uw fysieke doelen te bereiken. Vorig jaar gooide hij het roer om en stopte hij met zijn topsportcarrière om zich fulltime te storten op zijn lust en zijn leven: mensen fitter en gezonder maken.

Van 07.00 uur ’s morgens tot soms wel 21.00 uur ’s avonds is Marcel te vinden in de oefenzaal bij Sport en Training, buiten bij het meer, in het park of bij de klant thuis. U kunt trainen waar u wilt, Marcel is flexibel, zoals het een personal trainer betaamt.

Droomlocatie
In maart 2020 vond hij zijn droomlocatie op de Schevelstraat 3 waar men alles onder één dak vindt: een fysiotherapiepraktijk, een diëtistenpraktijk en als aanvulling nu natuurlijk Van Ham als personal trainer. De disciplines werken nauw samen, soms wordt Marcel zelfs aan de behandeltafel geroepen zodat de fysiotherapeut exact kan uitleggen waar de pijnpunten van de patiënt zitten zodat hij een schema met efficiënte oefeningen voor de patiënt kan maken.

Helaas kwam de corona als een mokerslag binnen bij de startende ondernemer: er wordt nu alleen buiten getraind en de groepjes zijn verdeeld in tweetallen of eenlingen. “Iedereen wil eruit tijdens corona en niemand wil verzwakken, dus trainen we door met inachtneming van de coronamaatregelen”, aldus de positieve personal trainer.

Persoonlijke schema’s
Marcel maakt een behandelplan op maat. “Ik werk niet met vaste schema’s want iedereen is immers anders.” Hij luistert naar uw wensen, analyseert uw lichaam en belastbaarheid en gaat efficiënt en doelgericht met u trainen. De trainingen zijn zeer gevarieerd, trainen moet namelijk leuk blijven, maar wel volgens uw schema op maat. “De cliënt loslaten, zoals in een sportschool, bestaat hier niet. Ik ben altijd bij u om u te corrigeren, stimuleren en te motiveren”, benadrukt hij. Ook maakt hij schema’s voor mensen die op andere sportscholen trainen of voor hardlopers, fietsers of schaatsers.

Sport en Training biedt ook ‘small group trainingen’ aan. Deze trainingen bestaan uit vier tot zes personen met dezelfde belastbaarheid. Dit doet hij om personal training voor iedereen mogelijk te maken: u kunt de kosten van een uur personal training op deze manier delen.

Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen aan de personal training of een small group training start Marcel altijd met een intake en twee opstarttrainingen. Hierin worden de persoonlijke aandachtspunten duidelijk en de basis van de oefeningen uitgelegd. Het vervolg van de trainingen is hierdoor van nog hogere kwaliteit.

Inzicht in uw vooruitgang
Uw progressie wordt zichtbaar tijdens de weegavonden. U wordt gewogen, maar ook variabelen als uw spiermassa en vetpercentage worden in kaart gebracht. “En vergeet niet dat je tijdens trainingen ook progressie voelt, je wordt namelijk sterker en krijgt meer conditie”, knipoogt Marcel.

En lijkt een uur trainen u te lang? Ook daar heeft Marcel een oplossing voor: u kunt bij Sport en Training ook een halfuur of drie kwartier trainen. Hoe fijn is dat: ’s morgens een training, u stapt bij Sport en Training onder de douche en u kunt gelijk door naar uw werk.

Tekst: Margreeth Anema

Afbeelding
Eerste open weekend Fort aan den Ham: Weekend van het verdedigingserfgoed 56 minuten geleden
Maud, Iris en Anique op de brug.
Twee rayonkampioenen in de laatste rayonwedstrijd voor Unitas 2 uur geleden
Afbeelding
De Uitgeester neemt bezorgklachten serieus 20 uur geleden
Het centrumgebied van Uitgeest. De twee kerken kaderen het centrumgebied mooi af
Enquête inwoners Uitgeest over toekomst van het dorp gisteren
Fort bij Krommeniedijk, ook wel Fort K'ijk genoemd.
Bezoek Fort bij Krommeniedijk tijdens het Weekend van het Verdedigingserfgoed 17 apr, 09:00
Aardappel-chemie
TalentenLabs in Bibliotheek IJmond Noord in het teken van de natuur 16 apr, 16:00
In Uitgeest liggen zonnepanelen op 52,3% van de woningen.
De gemeente Uitgeest heeft de meeste zonnepanelen van Noord-Holland! 16 apr, 12:00
Afbeelding
Kunst en Muziek tussen de Bollen 16 apr, 10:00
Bij OBS de Wissel volgen leerlingen het Daltononderwijs.
Open Huis Daltonkindcentrum De Wissel 15 apr, 16:00
Molen De Pauw.
Stichting Oer-IJ organiseert Ommetje Nauerna 15 apr, 14:00
Laatste kans: schrijf je uiterlijk donderdag 18 april in en fiets mee met dé lenteklassieker.
Late Bird inschrijving: jubileumeditie Ronde van Noord-Holland geopend 15 apr, 12:00
Krommenieër Woudpolder.
Ontdek fietsend de Krommenieër Woudpolder 15 apr, 10:00
Digitale krant