Valentijnsactie: verkiezing ‘Vrijwilliger van het jaar’ | Uitgeester
Foto: Pixabay

Valentijnsactie: verkiezing ‘Vrijwilliger van het jaar’

UITGEEST - In de weken voor Valentijnsdag gaan verschillende D66-afdelingen in hun gemeenten op zoek naar de ‘Vrijwilliger van het jaar’. Ook in Uitgeest gaat de delegatie weer op zoek naar wie deze titel verdient. Naast de titel reiken we natuurlijk gebak uit van een lokale banketbakker om de overwinning extra glans te geven.

In de gemeente Uitgeest gebeurt heel veel op het gebied van vrijwilligerswerk en iedereen kent wel een vrijwilliger die voor hem of haar belangrijk is. Vrijwilligers spelen een belangrijke rol in de samenleving; zij dragen bij aan sociale verbinding, kostenbesparing, ondersteuning en identiteit. Dit doen ze vaak belangeloos, maar niet vrijblijvend, voor de essentiële voorzieningen in onze gemeenschap. D66 Uitgeest zet ook dit jaar in de gemeente weer een vrijwilliger in het zonnetje. Kent u iemand die deze aandacht verdient, meld hem of haar dan voor maandag 8 februari aan met een korte motivatie. Dit kan via de mail (secretaris@d66uitgeest.nl) of via een reactie onder de valentijnsactie-Facebookpost www.facebook.com/d66uitgeest of onder het Instagrambericht www.instagram.com/d66uitgeest
De genomineerde mag een inwoner van Uitgeest zijn, maar ook een inwoner uit een andere gemeente die als vrijwilliger actief is in Uitgeest. Daarnaast kan in plaats van een individu ook een hele groep worden genomineerd.

Op 14 februari wordt via bovenvermelde kanalen de winnaar bekendgemaakt en wordt contact opgenomen met de gelukkige(n). De uitreiking zal coronaproof worden georganiseerd.

Meer berichten