Ingezonden brief: Overlast van rondhangende jeugd? | Uitgeester
Jongerenwerkers Sem Zwart (l) en Dimitri van den Berg (r).
Jongerenwerkers Sem Zwart (l) en Dimitri van den Berg (r). (Foto: aangeleverd)

Ingezonden brief: Overlast van rondhangende jeugd?

UITGEEST - Het jongerenwerk van Uitgeest wil iedereen allereerst een gelukkig en gezond 2021 wensen. Het jongerenwerk, gevestigd in het Zienhouse, doet ook dit jaar weer zijn uiterste best om zijn steentje bij te dragen aan de ontwikkeling van de jeugd in ons mooie dorp.

Ook voor de jeugd in ons dorp is de lockdown een zware periode. De jeugd verveelt zich en kan weinig tot geen activiteiten ondernemen. Ook ons jongerencentrum, waar veel jeugd uit Uitgeest zijn tijd doorbrengt, is momenteel gesloten vanwege de overheidsmaatregelen. Wij kunnen ons dus goed voorstellen dat de jeugd besluit om buiten af te spreken. Mogelijk kan dit voor u tot overlastgevende situaties leiden.

Vindt u het lastig om zelf de jeugd aan te spreken over de overlast die zij veroorzaken, dan zijn wij er voor u! Bij overlast kunt u tot 22.00 uur telefonisch contact opnemen met onze jongerenwerkers Sem (06-82431264) of Dimitri (06-53487293).

Wij van het jongerenwerk Uitgeest doen onze uiterste best om ook in deze periode het contact met de jeugd in het dorp te blijven behouden.

Sem Zwart en Dimitri van den Berg

Meer berichten