De zes vragen aan... Tim van Duin | Uitgeester
Tim van Duin.
Tim van Duin. (Foto: aangeleverd)

De zes vragen aan... Tim van Duin

 1. 1. Waar ben je geboren en getogen?
  Geboren in Heemskerk, opgegroeid in Uitgeest met zus en broertje op de Benesserlaan. Mooie tijd gehad in de Koog. Nu woon ik al ruim zes jaar samen met mijn vriendin in de Waldijk.

 2. 2. Wat wilde je worden als kind?
  Zo goed als Andre Agassi en Pete Sampras (dat is bijna gelukt). Als beroep wilde ik sportleraar worden. Sport is altijd belangrijk voor mij geweest. De CIOS toelatingstest lukte niet de eerste keer en toen ben ik iets heel anders gaan doen. Ook goed! Altijd veel ruimte en vrijheid gevoeld vanuit huis om te kiezen wat goed voelde.

 3. 3. Welk maatschappelijk probleem raakt je?
  Diversiteit. Of beter gezegd, het gebrek aan inclusiviteit. Ik vind het belangrijk dat iedereen gezien en gehoord wordt en dat iedereen dat ook zo ervaart. Ik geloof in maximale potentie van ieder individu, ongeacht voorkeur, afkomst of beperking. En daar kan wat mij betreft nog wel wat meer aandacht aan besteed worden.

 4. 4. Hoe werk je mee aan een betere wereld?
  Onlangs ben ik Peer Buddy geworden via Handicap NL. Voor velen van ons, en zeker voor mij is het vanzelfsprekend om een (groot) netwerk van sociale contacten te hebben. Dat geldt niet voor iedereen en daarin heb ik iets door te geven. Zo draag ik een steentje bij aan de inclusiviteit. Iedereen verdient het om een vriend te hebben.

 5. 5. Waar word je blij van?
  Mijn huidige rol als gedragstrainer. Het stimuleren van mensen om het maximale eruit te halen en die ervaring weer te gebruiken in de persoonlijke omgeving. Mensen laten groeien en zien groeien is mijn manier om iedereen erbij te laten horen op zijn of haar manier. Daar word ik gelukkig van.

 6. 6. Wat zoek je op reis?
  Reizen is een echte hobby. Reizen verrijkt in elke vorm. De laatste reis die mijn vriendin en ik maakten (5 maanden naar Midden- en Zuid-Amerika) bracht mij vooral een ander perspectief op gelukkig zijn. Naast avontuur, rust en een extra ervaring, wil ik inzichten krijgen en leren van andere opvattingen.

 7. De persoonlijke vraag van Chantal Thomas:
  "Heb je nog nieuwe hobby's ontplooid in deze coronatijd?"

 8. Al een paar jaar speel ik met het idee een team vorm te geven. Mijn grote wens is om weer eens een Uitgeester Sportweek te organiseren. De eerste stappen zijn inmiddels gezet!
Ik geef de pen door aan Thomas Groen. Mijn vraag is:
"Wat vind je van de positie van de millennials op de huidige arbeidsmarkt?"

Meer berichten