Door weer en wind komt de bibliotheek naar je toe! | Uitgeester
Foto: Anita Webbe

Door weer en wind komt de bibliotheek naar je toe!

REGIO - Omdat jij niet naar ons kunt komen, komt Bibliotheek IJmond-Noord naar jou!
De boekenbezorgdienst draait op volle toeren. Wat is het fijn om zoveel mensen blij te kunnen maken met een tas vol verrassende boeken en alle dankbare reacties in ontvangst te mogen nemen.

Helaas lijkt het erop dat de bibliotheek nog wel even dicht blijft. Dus wil jij ook (of weer) gebruikmaken van deze speciale bezorgdienst, vul dan het formulier in via de website van Bibliotheek IJmond-Noord en geef daarbij aan welk genre je graag wilt lezen. Je kunt kiezen uit spannend, romantiek, literatuur, fantasy & SF, oorlog & verzet, ‘laat je verrassen’ (van alles wat), groteletterboeken, young adult en kinderboeken.
Medewerkers vullen vervolgens een tas met vijf boeken in het door jou gewenste genre en bezorgen deze bij je thuis. Ook als je al het maximaal aantal toegestane boeken hebt geleend, kun je van deze service gebruikmaken. Uiteraard wordt deze service aangeboden binnen de voor ons haalbare mogelijkheden. Lukt het niet om het formulier online in te vullen, bel dan met de bibliotheek en geef je wensen telefonisch door. Houd in dit geval je bibliotheekpas bij de hand.

Meer berichten