Banketbakkerij Versteeg viert 20-jarig jubileum | Uitgeester
Valentina Jager en Sander Kops van Banketbakkerij Versteeg.
Valentina Jager en Sander Kops van Banketbakkerij Versteeg. (Foto: Anita Webbe)

Banketbakkerij Versteeg viert 20-jarig jubileum

UITGEEST - Wat gaat de tijd toch snel… Zo kom je als 17-jarige werken bij Banketbakkerij VERSTEEG en zo ben je alweer 50 en ben je 20 jaar eigenaar van de zaak!

Ondanks dat we zo lang hetzelfde werk doen is het nog steeds hartstikke leuk. Vooral de seizoenen, je maakt het bewust mee. Elke keer is het weer een feest om de winkelproducten aan te passen aan het moment, daardoor is het nooit saai!

In de loop der jaren hebben wij veel hulp gehad van winkelmeisjes, vrienden en familie. Als we op een braderie staan of zoals laatst met Oud & Nieuw, zijn er altijd weer mensen die graag een dagje willen mee helpen. Dank jullie wel allemaal!

Nu we dit jaar 20 jaar bestaan, willen we onze klanten laten mee genieten van dit jubileum! Door 20% korting te geven op lekkere koeken, gebakjes, taartjes en hartige snacks. Elke maand weer iets anders.

Kijk voor deze actie op ons bord buiten en de advertentie in deze krant. Geniet van elk seizoen, neem iets lekkers bij de koffie, gewoon doen! Wij wensen iedereen een lekker smaakvol 2021!

Valentina Jager en Sander Kops, Banketbakkerij Versteeg

Meer berichten