Vragen in het nieuwe jaar | Uitgeester
<p>Burgemeester Sebastiaan Nieuwland</p>

Burgemeester Sebastiaan Nieuwland

(Foto: Vincent Bloothoofd)

Vragen in het nieuwe jaar

UITGEEST - De gemeente Uitgeest organiseert op maandagavond 18 januari van 20.00 – 20.30 uur een online ‘Start van 2021’-bijeenkomst. Omdat een fysieke Nieuwjaarsbijeenkomst zoals in voorgaande jaren door corona niet lukt, is de keuze nu gevallen op een online bijeenkomst. Iedere Uitgeester die deel wil nemen, kan dat doen. De bijeenkomst vindt plaats op de Facebookpagina van de gemeente Uitgeest.

Hoofdmoot van de bijeenkomst is het onderdeel ‘Vraag maar raak’. Burgemeester Sebastiaan Nieuwland beantwoordt daarin allerlei vragen van Uitgeesters. De vragen moeten aansluiten op het thema ‘Open deuren’. Dat betekent: hoe wilt u dat de gemeente de deuren voor u openzet? Of: hoe kun u zelf uw deuren openzetten, zodat de gemeente makkelijker iets voor u kan doen? Als we de deuren voor elkaar open zetten, kunnen we makkelijker bij elkaar naar binnen kijken, meer begrip voor elkaar kweken en elkaar uiteindelijk beter van dienst zijn - dat is de uitdaging.

Heeft u een vraag die aansluit bij het thema ‘Open deuren’ en wilt u die graag aan burgemeester Nieuwland stellen, dan kan dat door uw vraag per mail te sturen naar: m.kellenaar@debuch.nl. De vragen worden verzameld en door burgemeester Nieuwland live beantwoord tijdens de bijeenkomst op Facebook.

We hopen u te mogen verwelkomen tijdens de digitale ‘Start van 2021’ bijeenkomst!

Meer berichten