Politieberichten | Uitgeester
Foto: Politie Alkmaar op Facebook

Politieberichten

Winkeldiefstal Middelweg
Op maandag 4 januari omstreeks 15.00 uur werd een man door het personeel aangesproken omdat ze het vermoeden hadden dat de man iets had weggenomen. De man werd herkend van een eerdere diefstal. Nadat het personeel in de tas mocht kijken zagen ze diverse goederen die niet waren afgerekend. De man werd verzocht mee te lopen in afwachting van de politie. De man wilde niet meer meewerken en begon om zich heen te slaan en nam vervolgens de benen. Personeel achtervolgde hem, waarop de man in een personenautostapte en is hard weggereden. Het kenteken en camerabeelden zijn overgedragen aan de politie. De zaak is in onderzoek.

Verkeersongeval Jacoba van Beierenlaan
Op donderdag 7 januari omstreeks 11.05 uur heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De bestuurder reed over de Jacoba van Beierenlaan en reed vervolgens de rotonde van genoemde weg met de Gorskamplaan op. De bestuurder wilde zijn weg rechtdoor over de rotonde vervolgen in de richting van het Stationsplein. Op de rotonde werd bestuurder onwel en reed vervolgens met zijn personenauto het aan de overzijde van de weg gelegen fietspad op en kwam uiteindelijk tegen een boom tot stilstand. Door deze manoeuvre raakte de personenauto zwaar beschadigd. Bestuurder is meegenomen naar het ziekenhuis.

Schoorsteenbrand Kooglaan
Op donderdag 7 januari omstreeks 17.30 uur moest de brandweer uitrukken voor een schoorsteenbrand op de kooglaan. Na het uitvegen van de schoorsteen trok de rook snel weg.

Diefstal personenauto Vrede
Tussen donderdag 7 januari 18.00 en vrijdag 8 januari 17.15 uur werd er een personenauto van het merk Peugeot, type 3008, kleur zwart met kenteken ZN311D. weggenomen vanaf De Vrede te Uitgeest. De auto stond geparkeerd in een parkeervak op De Vrede. De auto is uiteraard gesignaleerd als gestolen.

Meer berichten