Afbeelding

Inwoners Akersloot winnen SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro

Algemeen

AKERSLOOT - Het jaar begint vandaag spetterend voor zes bewoners van de straat Kerkemeer in Akersloot. De Postcode Loterij maakte zojuist in de 5 Uur Show bekend dat op hun postcode 1921 XV de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro is gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Nicolette van Dam verraste de winnaars middels een videogesprek.

In totaal vallen er zes deelnemers in de prijzen bij de uitreiking van deze SuperPostcodePrijs in Akersloot. Zij verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen variërend van 111.111 euro tot 333.333 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Jolanda en Wout worden verrast met een cheque van 111.111 euro. Zij reageren dolblij en weten wel wat zij met dit bedrag gaan doen: “Opmaken waarschijnlijk!”

Pieter en Yolanda winnen een bedrag van 333.333 euro. Zij reageren enthousiast: “Dit is helemaal geweldig! We gaan een aantal mensen blij maken en er lekker zelf van genieten.”

Akersloot viel eerder in de prijzen

In maart 2019 viel deze wijk in Akersloot ook al in de prijzen bij de Postcode Loterij. Toen werden tien inwoners meespelend met postcode 1921 CD door PostcodeLoterij-ambassadeur Gaston Starreveld verrast met de ene helft van de 2 Miljoenprijs. De andere helft (nog eens 1 miljoen euro) werd verdeeld onder de deelnemers in de wijk waarvan het lotnummer begon met 1921. Deelnemers die toen ook al meespeelden, vallen nu dus opnieuw in de prijzen!

PostcodeKanjer van 54,9 miljoen euro later bekend: winnende postcode veilig in kluis

De bekende Kanjertruck van de Nationale Postcode Loterij blijft vandaag voor het eerst in zijn bestaan op nieuwjaarsdag in de garage staan. Normaal zorgt de komst van de Kanjertruck voor een groot feest in de winnende wijk waar de PostcodeKanjer is gevallen. Omdat de loterij ieder risico op verspreiding van het coronavirus wil voorkomen, is nu ook de bekendmaking van de winnende postcode van de PostcodeKanjer op 1 januari uitgesteld naar een latere datum. Want feest of niet, er komen veel mensen en media op af. De notariële trekking is vandaag wél uitgevoerd en de winnende postcode van de PostcodeKanjer is door de notaris veilig in een kluis opgeborgen. Om toch iets van duidelijkheid te geven aan haar deelnemers, maakt de loterij vanavond bekend in welke provincie of streek de Kanjer is gevallen. De bekendmaking is te zien in het programma ‘De Weg naar 54,9 Miljoen’ dat vandaag om 20:00 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

Afbeelding
JongerenTop Noord-Holland Noord op 11 april in Schagen 1 uur geleden
De bestelbus kan waarschijnlijk op de schroothoop.
Eenzijdig ongeluk op N246 bij Starnmeer 2 uur geleden
Afbeelding
De Zomertijd: een sprong vooruit in de tijd 3 uur geleden
Hotel Van der Valk in Akersloot.
Nieuwe buren op splitsing Uitgeest- Akersloot 4 uur geleden
Maak jij ook zo'n prachtige foto?
Fotowedstrijd voor jongeren in Kasteeltuin Assumburg 4 uur geleden
Kom bij de groenploeg.
Groenploeg FC Uitgeest 21 uur geleden
Proef nemen tijdens de pilot.
Resultaten pilot bekend 28 mrt, 12:00
Met een 'boule plaisir' voor lijf en geest spelen deze leden een potje Petanque.
45 Jaar jeu de boules in Uitgeest 28 mrt, 10:00
FloraState.
Nieuw talent bij Podium Laurentz 27 mrt, 20:00
Het is volop voorjaar bij het Kooghuis!
Paaseieren zoeken bij Streekwinkel het Kooghuis 27 mrt, 15:30
Een fel strijdende Billy Fatels.
Succesvolle week voor de TTAZ-teams 27 mrt, 15:00
ICGT-team FC Uitgeest.
Het Braziliaanse Fluminense en FC Uitgeest nemen deel aan ICGT 2024 27 mrt, 11:00
Digitale krant