Nieuw programma 2021 De Zwaan Cultureel | Uitgeester
‘Baadt het niet dan schaadt het niet’ is Piepschuims nieuwe voorstelling, speciaal voor deze krankzinnige tijden.
‘Baadt het niet dan schaadt het niet’ is Piepschuims nieuwe voorstelling, speciaal voor deze krankzinnige tijden. (Foto: Piepschuim)

Nieuw programma 2021 De Zwaan Cultureel

UITGEEST – De eerste helft van dit theaterseizoen bij De Zwaan Cultureel heeft helaas maar kort geduurd. Door de beperkende maatregelen, waaronder het wegvallen van de horecafunctie, is besloten alle voorstellingen tot en met december te annuleren.

Maar vanaf januari staat er weer een mooi en vol programma klaar met cabaret, muziek, film en het maandelijkse Open Podium. Zo is er op zondag 10 januari een koffieconcert door Trio C tot de derde en zijn op 16 januari Maaike Widdershoven en Tony Neef te zien in een muzikaal programma met onvergetelijke liedjes uit het Nederlands cultureel erfgoed. De familievoorstelling Apennoten en de actuele en vrolijke theatervoorstelling van Piepschuim zijn van dit najaar verplaatst naar respectievelijk 3 en 30 januari. Dus voor de hele familie valt er komend jaar volop te genieten! Tickets zijn te koop via de website (cadeautip voor de feestdagen!). Alle voorstellingen zijn onder voorbehoud van de ontwikkelingen en worden gehouden met inachtneming van de actuele coronamaatregelen. Het volledige programma is te vinden op www.dezwaancultureel.nl

Meer berichten