Bakkerij Putter start met nieuw spaarsysteem | Uitgeester
Foto: Margreeth Anema

Bakkerij Putter start met nieuw spaarsysteem

UITGEEST - Sinds 23 november is Bakkerij Putter, gevestigd aan Middelweg 113 in Uitgeest, overgestapt naar een nieuw contactloos automatisch spaarsysteem. Door middel van deze volautomatische spaarpas, nu al gebombardeerd tot ‘Putterspas’, profiteert u van diverse leuke doorlopende acties en (week)aanbiedingen uit het heerlijke assortiment waar de ambachtelijke bakkerij bekend om staat. 

Vraag de spaarpas aan een van de medewerkers en begin direct met sparen. Bij elke euro die u besteedt ontvangt u 1 punt op uw spaarpas. Het registreren van de pas is niet verplicht maar biedt wel voordelen:

- Persoonsgebonden (bij verlies kun je de pas blokkeren met behoud van de gespaarde punten)
- Bij elke euro die je besteedt ontvang je maar liefst 2 spaarpunten
- Jarig? Dan ontvang je e-mailcoupons!
- Twee passen op 1 account is mogelijk, dat spaart extra snel

LEKKER sparen
Met de spaarpas spaart u bij iedere aankoop voor gratis producten. De punten zijn te verzilveren op het assortiment gebak zoals bijvoorbeeld een heerlijke schnitt, kleine taartjes of straks een extra oliebol.
De pas heeft een barcode. Voordat u afrekent haalt u de pas langs het apparaatje bij de kassa die uw punten automatisch bijschrijft en registreert wanneer u extra punten krijgt. Bijvoorbeeld bij aanschaf van de dag- of weekaanbieding. Als dát geen heerlijke traktatie is!

Haal dus snel uw Putterspas in de winkel. Vergeet niet om uw oude stempelkaart(en) mee te nemen: elke stempel wordt direct omgezet in 20 punten op uw pas.

Meer berichten