Heb je je zorgverzekering al geregeld? | Uitgeester
Foto: Sara van den Nieuwendijk

Heb je je zorgverzekering al geregeld?

UITGEEST - Heb je een laag inkomen en een beperkt eigen vermogen? En wil je kiezen voor een uitgebreide zorgverzekering? Maak dan gebruik van de collectieve zorgverzekering voor minima. Ook wel de gemeentepolis genoemd. 

Wij bieden samen met zorgverzekeraar Univé de verzekering aan. Deze bestaat uit een basisverzekering en verschillende aanvullende verzekeringen. Wij betalen een deel van je  zorgverzekering en je krijgt vele extra’s. Je kunt zelf de zorg kiezen die bij jou past. Stap nu makkelijk en snel over via de website gezond verzekerd. Je moet de overstap regelen voor 31 december 2020.

De voordelen
- De gemeente betaalt mee aan het aanvullende pakket.
- Je krijgt korting op de basisverzekering.
- Je krijgt ruime vergoedingen voor onder andere brillen, lenzen, fysiotherapie, tandartskosten en de eigen bijdragen WMO/Wlz.
- Univé accepteert iedereen, zonder medische keuring.
- Kies je het pakket ‘Compleet, € 0,- eigen risico’, dan is je verplichte eigen risico ook meeverzekerd.

Kom je in aanmerking?
Je komt voor de Gemeentepolis in aanmerking als je een laag inkomen en een beperkt eigen vermogen heeft. Nadat je je hebt aangemeld via gezond verzekerd , hoor je van ons of je in aanmerking komt voor de verzekering. Bekijk alle premies hier.

Collectieve zorgverzekering afsluiten?
Via de website gezond verzekerd kun je snel en eenvoudig een collectieve zorgverzekering afsluiten. Type in het tekstvak: gemeente Uitgeest.

Regel je overstap op tijd
Je kunt je tot en met 31 december 2020 aanmelden. Univé regelt dan de opzegging van je huidige zorgverzekering. Je mag alleen overstappen naar Univé als je geen betalingsachterstand heeft bij je huidige zorgverzekeraar.

Meer informatie
Op de pagina collectieve ziektekostenverzekering kun je meer informatie vinden over de collectieve zorgverzekering. Je kunt ook contact opnemen met de klantenservice van Univé op maandag tot en met vrijdag 8.00 - 20.00 uur en zaterdag 9.00 - 13.00 uur, telefoonnummer 072 527 76 22. Voor alle andere vragen kun je contact opnemen met een medewerker van het Sociaal Team via telefoonnummer 14 0251, e-mail sociaalteamuitgeest@debuch.nl

Bron: Gemeente Uitgeest

Meer berichten