Stichting Hertenpark Uitgeest zoekt dierenvriend | Uitgeester
<p>Een deel van de bewoners van het Hertenpark. </p>

Een deel van de bewoners van het Hertenpark.

(Foto: Facebook Hertenpark Uitgeest)

Stichting Hertenpark Uitgeest zoekt dierenvriend

UITGEEST- Een bijzondere vrijwilligersvacature bij Stichting Hertenpark Uitgeest: zij zoeken een dierenverzorger voor de dinsdagochtend. De vacature die te vinden is op de vacaturebank van vrijwilligerswerk Uitgeest Is hieronder te lezen:

Het verzorgen van dieren is uitdagend genoeg. Ben jij goed voor hen? Dan zijn zij aardig voor jou.                  

Dit ga je doen:

De werkzaamheden bestaan uit het aanvegen van de tegels, het bijvullen van het water en voeren van de dieren. Ook het hok van de ezels, het kippenhok en het plein schoonmaken hoort erbij.

Dit ben jij:

Vind je het leuk om dieren te verzorgen en ervoor te zorgen dat het park er picobello uitziet? Hou je er van om een praatje te maken met de voorbijgangers die vragen hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij zoeken iemand die van dieren houdt en lichte werkzaamheden wil doen op het park. Na een inwerkperiode verwachten wij dat je ook zelfstandig kan werken.

Waar en wanneer:

Bij de organisatie zelf / In de buitenlucht                

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die 1x per week op dinsdagmorgen aan de slag gaat.

De bonus:

Wij zijn een leuk team vrijwilligers die goed met elkaar omgaan. Bij ziekte of vakantie is het geen enkel bezwaar om elkaar te vervangen. Wij werken onder leiding van de pluimgraaf.
2x per jaar houden we een vrijwilligersvergadering en rond de Kerst komen we gezellig bijeen en krijgt iedereen een presentje.

Meer berichten