Team Groen1. Boven v.l.n.r. Guusje Putter, Imke Groen en Robbin Vredenburg. Knielend v.l.n.r. Valentijn Verstraete, Luca Weijsters en Ruben van de Berg.
Team Groen1. Boven v.l.n.r. Guusje Putter, Imke Groen en Robbin Vredenburg. Knielend v.l.n.r. Valentijn Verstraete, Luca Weijsters en Ruben van de Berg. (Foto: aangeleverd)

Vele jeugdteams TCU officieus kampioen

UITGEEST - De KNLTB Voorjaarscompetitie werd dit jaar vanwege corona in het najaar gespeeld. Vele jeugd teams van TCU deden hieraan mee met veel succes!

Helaas kon (wederom door corona) de competitie niet afgemaakt worden, maar gezien de stand kunnen een aantal teams zich officieus kampioen noemen. De Meisjes t/m 17 en Jongens t/m 17 stonden, met nog één ronde te spelen, een straatlengte voor op de concurrentie. Team Groen1 speelde een zinderende laatste wedstrijd tegen medekoploper Vennewater. Met een 4-2 overwinning waren ze met nog één speelronde te gaan niet meer in te halen. TCU is trots op alle kinderen die geweldig hebben gestreden tijdens de competitie en ook zeer sportief hebben gespeeld.

Meer berichten