Zijn er goudzoekers en huizendokters in Uitgeest?

UITGEEST - Vrijwilligerswerk verrijkt je leven. Je helpt niet alleen een ander, maar ook jezelf: je doet je werk met plezier, leert andere mensen kennen, doet nieuwe kennis en ervaring op. Vrijwilligerswerk is er voor iedereen en voor iedereen anders. Wil je werken met kinderen, volwassenen of ouderen? Wil je werken met planten of met dieren? Met gereedschap of met papieren? Het kan allemaal!

- Wil jij je talenten ontwikkelen en heb je een hart voor kinderen? Brood & Spelen zoekt overblijfkrachten voor basisschool De Wissel.
- Ben je technisch en een echte klusser in je eigen huis? Vind je het een sport je eigen energieverbruik te volgen en te verlagen? Dan pas jij misschien wel goed in het team van huizendokters van DUEC.
- Heb jij oog voor details, ben je handig en loop je graag een rondje? MHCU zoekt een clubhuis-/accommodatiebeheerder die regelmatig een rondje langs de sportvelden en het clubhuis maakt en controleert of alles er goed bij ligt.
- Heb jij tijdens de coronacrisis ook je creatieve ik weer gevonden? En wil je hier graag iets nuttigs mee doen? Op vrijdagavond kunnen de kinderen van de timmerclub van de Fabo Hobby-vereniging jouw creatieve hulp goed gebruiken.
- Ben jij de goudzoeker die FC Uitgeest zoekt? Zij zijn op zoek naar een bestuurslid commerciële zaken met een commerciële achtergrond of iemand die hiervoor studerend is.

Kijk voor meer informatie over genoemde vacatures en voor meer mogelijkheden op www.vrijwilligerswerkuitgeest.nl of kom langs op maandag en woensdag van 9.30-12.00 uur. Vrijwilligers Informatie Punt, Middelweg 28 Uitgeest (hal gemeentehuis), info@vipuitgeest.nl, 06-24178778.

Meer berichten