Kinderen kunnen zich lekker uitleven tijdens het Sportspektakel in sporthal De Zien
Kinderen kunnen zich lekker uitleven tijdens het Sportspektakel in sporthal De Zien (Foto: aangeleverd)

Sportspektakel in de herfstvakantie in Sporthal de Zien

Woensdag 14 oktober organiseert de buurtsportcoach van Holland Sport in Uitgeest een Sportspektakel in Sporthal de Zien, speciaal voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. De kosten bedragen € 2,50 per kind, hiervoor kun je ook meedoen aan twee sportclinics naar keuze. Er zijn twee tijdsloten van 11.00-13.00 uur en 14.00-16.00. Vooraf aanmelden is verplicht, dit kan via www.sportenbewegeninuitgeest.nl.

Het sportspektakel is een ideale vakantie activiteit voor kinderen. Zij kunnen zich vermaken op de luchtkussens, racen over de stormbaan en meedoen aan diverse sportclinics. Deze editie wordt extra rekening gehouden met de maatregelen die genomen moeten worden ter voorkoming van verspreiding van het coronavirus. Deelnemers melden zich bovendien van te voren online aan voor een vast tijdslot. Al tijdens het aanmelden maakt men de keuze uit verschillende clinics, dit kan niet meer op de dag zelf. 

Wilt u meer informatie over de speciale tarieven die gelden voor BSO’s en groepen? Stuur dan een mail naar: c.thomas@alkmaarsport.nl

Meer berichten