Voetbaltraining door niemand minder dan Valencia.
Voetbaltraining door niemand minder dan Valencia. (Foto: aangeleverd)

Valencia Voetbalkamp in de herfstvakantie bij FC Uitgeest

UITGEEST - In de herfstvakantie (maandag 12 oktober t/m 14 oktober) vindt op het complex van FC Uitgeest het Valencia Voetbalkamp plaats. Diverse leden hebben zich al ingeschreven. Er is zeker nog ruimte voor meer jongens en meisjes die door trainers van de Valencia voetbalacademie getraind worden.

De Valencia Voetbalkampen zijn een unieke ervaring voor jeugdvoetballers van 6 t/m 14 jaar. Tijdens het Valencia Voetbalkamp krijgen de voetballers drie dagen training van officiële Spaanse Valencia-trainers volgens de succesvolle Valencia CF Academy Methodology.
De trainingsgroepen worden ingedeeld naar leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau kan trainen. Aanvragen voor samen indelen kunnen worden gehonoreerd, mits het verschil in leeftijd én niveau van voetballen gelijkwaardig is.

In Uitgeest selecteren de trainers aan het eind van de drie dagen één speler die een uitnodiging ontvangt voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, een wedstrijd en training van 1e team bekijken, krijgen ze een stadiontour in Estadio Mestalla en meer!
Het voetbalkamp is zeker ook voor keepers bestemd. De trainingsdagen duren van 9.00 tot 15.00 uur inclusief lunch, fruit en drinken gedurende de dag.

Let op! Aanmelden is mogelijk t/m 30 september! Ga voor alle informatie en aanmelden naar de vernieuwde en officiële website www.valenciavoetbalkamp.nl Kies hierna voor Locaties en ga naar Herfst 2020.

Meer berichten