Foto: Pixabay

Vier Burendag op 26 september voor de deur

UITGEEST - Goed contact met buren en verbinding in de buurt is in deze tijd, waarin we fysieke afstand moeten houden, nog belangrijker geworden. Jaarlijks organiseren het Oranjefonds en Douwe Egberts Burendag. Dit jaar op 26 september, maar wel net iets anders dan anders. We houden voldoende afstand en we vieren het op een veilige manier, voor de deur!

De bedoeling van Burendag is mensen bij elkaar te brengen. In de afgelopen maanden brachten veel mensen hun tijd vooral thuis door, vooral achter de voordeur. Met de aangepaste opzet wordt iedereen uitgenodigd om de deur open te zetten en vóór de deur contact te maken. Zo kun je op afstand toch zorgen voor verbinding met elkaar en in de buurt.

Aanmelden
Er zijn vele manieren om Burendag te organiseren. Je kunt jouw buurt ook aanmelden om deze dag met elkaar te vieren. Kijk voor aanmelden, meer informatie, tips om het veilig te organiseren, ideeën, activiteiten en een online Burendag pubquiz op Burendag

Richtlijnen
Initiatiefnemers van Burendagactiviteiten verzoeken wij dringend om alle geldende richtlijnen vanuit de Rijksoverheid en het RIVM in acht te nemen.

Bron: Gemeente Uitgeest

Meer berichten