Djembé les in Cultuurhuis Heemskerk.
Djembé les in Cultuurhuis Heemskerk. (Foto: Josefien Niesten)

Gratis lessen in de open huis week van Cultuurhuis Heemskerk

HEEMSKERK-  Houdt je kind van zingen, musicals, djembé spelen, tekenen of muziek maken? In de week van 7 t/m 18 september zijn er heel veel gratis open lessen in Cultuurhuis Heemskerk tijdens de Open Huis Week. 

Kinderen van 1 t/m 17 jaar kunnen meedoen met Musical, de Muziekspeeltuin, Spelen in een band, Djembé, een Tekenatelier, Popkoor of Muziek op Schoot.

Alle open lessen staan vermeld in onze agenda op de website met dag, leeftijd, tijdstip en docent. Kinderen moeten wel van te voren even aangemeld worden in verband met onze coronamaatregelen. Wacht hier niet te lange mee want VOL=ECHT VOL.

Aanmelden kan telefonisch 0251836003 of door een e-mail te sturen naar info@cultuurhuisheemskerk.nl. Langskomen bij Cultuurhuis Heemskerk aan de Maerten van Heemskerckplein 5 in Heemskerk is uiteraard ook mogelijk. Meer informatie te vinden op www.cultuurhuisheemskerk.nl.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!