Foto: aangeleverd

Start nieuwe seizoen FC Uitgeest: update m.b.t. Corona

UITGEEST Het seizoen 2020 - 2021 is aanstaande en de voorbereidingen zijn in volle gang om straks er voor te zorgen dat we op een veilige manier kunnen doen wat we zo leuk vinden, voetballen!

Officieel begint het seizoen 29 Augustus met de eerste KNVB Bekerronde voor de Senioren en Jeugd vanaf de JO13. De competitiestart voor de jongste jeugd tot en met de JO12 staat gepland voor 5 September.

Tot die tijd zijn de volgende regels van kracht:

· Stel je zelf op de hoogte van de RIVM richtlijnen en het NOC / NSF Protocol Verantwoord Sporten.

· Het trainingsschema voor aankomend seizoen is te vinden op de website onder Wedstrijden, Trainingsschema.

· Oefenwedstrijden (thuis) dienen te worden doorgegeven per mail aan het wedstrijdsecretariaat (wedstrijdsecretariaat@fcuitgeest.nl) t.b.v. veldtoewijzing.

· Het Clubhuis blijft gesloten voor toeschouwers tot en met 28 Augustus en wordt voorbereid om te voldoen aan de van kracht zijnde richtlijnen voor sportkantines.

· Voor oefenwedstrijden worden de kleedkamers open gesteld, ECHTER:

Senioren elftallen moeten kunnen omkleden en douchen op 1,5m. Derhalve mogen er maximaal 7 senioren spelers in 1 kleedkamer. De Trainers / Coach van het organiserende team wijst de beschikbare kleedkamers toe aan de hand van het aantal spelers. Mochten er niet voldoende kleedkamers vrij zijn dan dient dit te gebeuren per toerbeurt van 7 spelers. 

Ook houden Senioren elftallen de wedstrijdbespreking op het veld, dienen Senioren rekening te houden met 1,5 meter en de dug-out en mogen de Jeugdelftallen zich in 1 kleedkamer omkleden en douchen.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!