Foto: Margreeth Anema

Alternatief deunen bij café Ome Cor

UITGEEST - Een gezellig moppie muziek, rijkelijk vloeiend bier en vrolijk verklede feestgangers: onverwachts vond er toch nog een eerste deun plaats op maandag 6 juli bij café Ome Cor. "We mogen open dus dachten van de week: laten we het toch proberen. Gelukkig speelt het weer een beetje mee," aldus Bonny Scholten in politiepak, wat goed paste bij het thema 'verkleed'.

Waar er normaal op de kermismaandag 1500 hossende mensen op het Klaasplein staan was er nu een kleine groep die toch zijn weg wist te vinden naar Ome Cor. "We hadden toch al vrij dus besloten gezellig een borrel te gaan halen," vertelt een van de feestgangers. "En we zijn hier natuurlijk onder het mom 'support your locals'," aldus een van de anderen uit de vriendengroep. De dames zijn in coronastijl gekomen met mondkapjes op en dragen allemaal hetzelfde T-shirt.

Naarmate de middag verstreek werd het al gezelliger. De een na de ander die van de alternatieve deun hoorde kwam even aanwaaien. Onder het genot van een biertje en een bitterbal bleef het nog lang gezellig.

Meer berichten