Foto: Marianne Jonker

FC Uitgeest start met voorbereiding voor het nieuwe seizoen

UITGEEST - FC Uitgeest start de voorbereiding op het nieuwe seizoen op dinsdag 7 juli. De trainers Hilmar de Groot, Rene van Marsbergen en Tom Smit hebben een trainings- en oefenprogramma gemaakt ter voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Er zal worden getraind in twee blokken. Het eerste blok begint op 7 juli en zal eindigen op zondag 19 juli. In deze periode wordt er viermaal per week getraind, op dinsdag, donderdag vrijdag en zondag. Er worden dan nog geen oefenwedstrijden gespeeld.

Vanaf 20 juli hebben de spelers vrij en het tweede blok zal starten op zondag 2 augustus. Op dinsdag 11 augustus wordt de eerste oefenwedstrijd tegen Vitesse’22 gespeeld. Het volledige oefenprogramma staat hieronder.

De KNVB gaat in het weekend van 29 en 30 augustus starten met het KNVB Bekerprogramma. De competitie zal gaan starten op zondag 20 september. Het beker- en competitieprogramma is nog niet bekend gemaakt.

Wij wensen de spelers, de trainers en begeleiders een goede voorbereiding.

Dinsdag 7 juli 20:00 uur

Start van het eerste blok van de selectietraining

Vanaf 20 juli t/m 1 augustus

Geen training

Zondag 2 augustus om 11:00 uur

Start van het tweede blok van de selectietraining

Dinsdag 11 augustus om 20:00 uur

FC Uitgeest-Vitesse’22

Zaterdag 15 augustus om 17:00 uur

FC Uitgeest-HSV

Zaterdag 22 augustus om 17:00 uur

BOL-FC Uitgeest

Donderdag 27 augustus om 20:00 uur

FC Uitgeest-VIOS

Zaterdag en Zondag 30 augustus

Start van het KNVB Bekerprogramma

Zondag 20 september

Start van de Competitie

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!