Groep 8 van de Binnenmeer in vol ornaat tijdens de voorbereiding.
Groep 8 van de Binnenmeer in vol ornaat tijdens de voorbereiding. (Foto: Meester Marco)

Bijzondere musical voor groep 8 Binnenmeer en Molenhoek

UITGEEST - Lange tijd was het spannend of en in welke vorm de afscheidsmusical van basisschool de Binnenmeer (en de Molenhoek) Uitgeest plaats zou kunnen vinden. De laatste maanden hebben de kinderen uit groep 8 heel hard geoefend op de teksten en liedjes van de afscheidsmusical, eerst vanuit huis/online en later in de klas. Jaren hebben zij hiernaar uitgekeken, maar door alle maatregelen rondom corona kwam de voorstelling aardig in gevaar.

Gelukkig, met een hoop creativiteit van de juf(fen) en ouders komt er op woensdag 1 juli een heuse première van de musical (17.00 uur Molenhoek/19.00 uur Binnenmeer). Op een fantastisch groot ledscherm op een vrachtwagen wordt de afscheidsmusical getoond aan de kinderen en hun ouders in een privéweiland. Genoeg ruimte om de anderhalvemeterregel in acht te houden.

De musical hebben de kinderen al eerder opgenomen, dus zij kunnen op de avond ook genieten zonder zenuwen. Alle andere familieleden en vrienden van de leerlingen van de Binnenmeer, die de musical ook graag willen zien, kunnen via een livestream gelijktijdig de musical kijken. Met dank aan de Jumbo voor de versnaperingen zal het een geslaagde première worden!

Meer berichten