Foto: aangeleverd

Bibliotheek IJmond Noord organiseert ''Zomer op ’t plein'' voor 65+’ers

BEVERWIJK - Bibliotheek IJmond Noord, Stichting Welzijn Beverwijk, Kennemer Theater en Centrum voor de Kunsten organiseren op en rond het Kerkplein zes gezellige middagen voor 65+'ers. 

Met allerlei leuke workshops en proeverijtjes. Ontmoeting en gezelligheid staan voorop! En laat u zich vanwege corona nou niet weerhouden om te komen; we houden ons streng aan de coronamaatregelen, uw veiligheid staat voorop! 

Elke maandag van 13 juli tot en met 17 augustus staat een Europees land centraal: Frankrijk (13 juli), Spanje (20 juli), Turkije (27 juli), Duitsland (3 aug.), België (10 aug.) en Engeland (17 aug.). U kunt per middag tussen 14.00 en 16.00 uur meedoen aan vier leuke activiteiten van elk een halfuur. Zo is er bijvoorbeeld een workshop met en over literatuur van het land.

 Leuk voor echte lezers, maar écht net zo leuk voor wie (bijna) nooit leest! Toegang: € 7,- per middag voor 4 workshops, inclusief koffie/thee, wat lekkers en een drankje na afloop. Kaartverkoop en meer info via www.bibliotheekijmondnoord.nl en bij de klantenservice in de bibliotheek. Telefonisch reserveren tijdens de openingsuren kan ook: 0251 – 228591. 

De middagen zijn mogelijk gemaakt dankzij financiële bijdragen van het Oranjefonds, Stichting RCOAK, Fonds Sluyterman van Loo en de Rabobank.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?



Reageren!