Foto: aangeleverd

Onderbouw van FC Uitgeest sluit seizoen feestelijk af

UITGEEST - Zaterdag 27 juni trainde de Onderbouw van FC Uitgeest (Onder 6, Onder 7 en Onder 8) voor de laatste keer dit seizoen. Vanwege de Coronacrisis was het een heel apart seizoen.

Gelukkig mocht er na enige tijd weer getraind worden en daar hebben de lichtingen uitgebreid gebruik van gemaakt. De laatste training is altijd speciaal. Nog leukere oefeningen en partijtjes dan normaal. 

Zo gingen de kinderen van de Onder 7 wedstrijdjes spelen waarbij 2 spelers met touw aan elkaar gebonden waren. En maakte trainer Henk zijn rentree bij de Onder 6. Bij de Onder 8 ging het er ook fel aan toe. Alle kinderen kregen na de training wat lekkers te drinken en te eten. De Onder 7-spelers kregen allemaal een mooie medaille en een diploma en bij de Onder 8 kregen de spelers, terwijl hun ouders luid applaudisserend op 1,5 meter op het parkeerterrein een erehaag vormden, een heuse beker (dank aan Pim en Sandra van Bamboo Import).

Nu eerst lekker zomervakantie en vanaf half augustus gaan we weer aan de bak bij FC Uitgeest!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!