Foto: Pixabay

Alle kinderen kunnen meedoen

UITGEEST - Kinderen uit gezinnen waar te weinig geld is voor een sportclub, muziek, dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus, kunnen via Jeugdfonds Sport en Cultuur wel meedoen.

Door de coronacrisis kunnen nog meer kinderen niet meedoen. Het Jeugdfonds is er ook voor kinderen van ZZP'ers die geldzorgen of te weinig opdrachten hebben door de coronacrisis. Het fonds helpt en betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren rechtstreeks aan de vereniging. De gemeenten Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo werken samen met het Jeugdfonds.

Aanmelden via intermediairs
Je kunt je kind aanmelden via een intermediair, denk aan een juf, meester, schuldhulpverlener, maatschappelijk werker, jeugdzorgmedewerker, kerk, buurtsportcoach of een andere professional die bij je gezin betrokken is.

Meer informatie en voorwaarden kun je vinden op website Jeugdfonds Sport en Cultuur. Voor vragen over dit fonds kun je ook terecht bij buurtsportcoach Chantal Thomas. Mail naar c.thomas@alkmaarsport.nl, bel 06-43031145 of bezoek haar Facebookpagina.

Bron: Gemeente Uitgeest

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Zaterdag 26 september is het BURENDAG: De ‘perfecte’ gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten…of niet? In Uitgeest heeft iedereen wel buren. Dichtbij of wat verder weg. We hebben allemaal wel een mening over de mensen die naast ons wonen. Waar erger je het meest aan bij je buren?Reageren!