Foto: Sara van den Nieuwendijk

Informatieavond Kindcentrum Paltroklocatie

UITGEEST - Samen met het schoolbestuur van Stichting Tabijn organiseert de gemeente een digitale informatieavond over de bouw van een nieuw Kindcentrum op de Paltroklocatie.

Op maandag 29 juni 2020 om 19:30 uur kun je deelnemen aan de bijeenkomst. De bijeenkomst zal plaatsvinden via het digitaal platform Zoom. Om deel te kunnen nemen, moet je je voor vrijdag 26 juni 2020 aanmelden. Dat kan door een e-mail te sturen naar centrumplan@uitgeest.nl. Uiterlijk maandagochtend 29 juni 2020 ontvang je dan een e-mail met een link en uitleg voor de deelname. Je kunt deelnemen via je computer, tablet of laptop.

Wat je kunt verwachten
Tijdens de bijeenkomst lichten de architect en de projectleiders het plan toe. Je krijgt beelden te zien hoe het Kindcentrum eruit kan komen te zien. Tijdens de bijeenkomst wordt er met je in gesprek gegaan en hoort de gemeente graag je mening over de volgende onderwerpen: het gebouw, verkeer, parkeren, groen en duurzaamheid. Je inbreng wordt meegewogen in de verdere uitwerking van het voorlopig ontwerp. Na de zomer hoor je wat er met je inbreng is gedaan bij het tot stand komen van het definitieve ontwerp.

Kun je niet meedoen op 29 juni?
Als je op 29 juni 2020 niet aan de live-uitzending kunt deelnemen, dan kun je tot 31 juli 2020 de presentatie terugkijken op de pagina over de Paltroklocatie. Ook kun je na de bijeenkomst een reactieformulier terugvinden op deze pagina, die je kunt invullen tot en met 31 juli 2020.

Kun je niet goed overweg met de computer?
Ben je niet gewend om met de computer te werken, maar wil je wel graag weten wat er gaat gebeuren en je mening geven? Misschien kun je de bijeenkomst dan samen met iemand (terug)kijken. Lukt dat niet, bel dan telefoonnummer 088-9097478 of mail naar centrumplan@uitgeest.nl De gemeente zoekt dan samen met je naar een oplossing.

Bron: Gemeente Uitgeest

Meer berichten