Er kan het hele jaar door gegolfd worden bij GCH.
Er kan het hele jaar door gegolfd worden bij GCH. (Foto: aangeleverd)

Golf ontdekken? Dit is je kans!

HEILOO - Wil jij op een laagdrempelige manier golf ontdekken? Op zaterdag 4 juli en zondag 5 juli organiseert Golf- & Countryclub Heiloo (GCH) namelijk jouw golfdebuut.

Niet-golfers debuteren dit weekend op de green onder begeleiding van een golfprofessional. Op beide dagen sluiten we af met een par 3-toernooi en een gezellige borrel. Als je na dit weekend nog meer wilt proeven van deze heerlijke buitensport, dan mag je de eerste anderhalf jaar onbeperkt golfen voor slechts € 49,95 per maand, zonder automatische verlenging of kleine lettertjes.

Golf Debuutpakket
Als golfdebutant krijg je van GCH een gratis totaalpakket: onbeperkt golfen, vijf theorielessen, tien golflessen, tien credits voor de driving range en een golfset van Sportwereld Heiloo, alles is inclusief. Op de Golf én Countryclub wordt niet alleen samen gegolfd, er wordt ook gewandeld, gebridged en gezellig een borrel gedronken. Je bent altijd welkom, ook op dagen dat je niet golft.

Geen golfmaatje?
Bij Golf- & Countryclub Heiloo word je gekoppeld aan een ervaren golfer die je wegwijs maakt op de club. Je ‘golfbuddy’ loopt met je mee op de green en introduceert je bij de andere leden. “Het voelde als een warm bad”, zo blikt een van de golfdebutanten uit 2018 terug.

Ons club(t)huis
Mede door Brasserie in ’t Groen onderscheidt GCH zich van de omringende golfclubs. Het restaurant staat niet alleen onder de leden van de golfclub bekend om zijn fantastische lunch en diner, ook niet-golfers komen graag gezellig borrelen of een hapje eten op ‘Hole 19’.

Uitdagende 9 holesbaan
Voor zowel voor recreatieve en wedstrijdgolfers is de 9 holesbaan in Heiloo best een uitdaging en er kan het hele jaar door gespeeld worden. Door een eigen drainagesysteem ligt de baan er nooit uit. Maar het belangrijkste is dat golf een heerlijke buitensport is in een prachtige omgeving.

Opgeven
Meer informatie of inschrijven voor Golfdebuut kan via: www.golfclubheiloo.nl of bel naar 072-5054540. Momenteel is er alleen nog plaats op zondag.

Meer berichten