Café 't Portiertje mag haar deuren weer openen vanaf 1 juni.
Café 't Portiertje mag haar deuren weer openen vanaf 1 juni. (Foto: aangeleverd)

Café 't Portiertje opent weer zijn deuren

UITGEEST - Café 't Portiertje gaat eindelijk weer open! Dit laat het dorpscafé enthousiast weten op haar Facebookpagina:

Dag parels van Uitgeest!

Na lang wachten is hier eindelijk het verlossende nieuws: wij gaan weer open!

Na wikken, wegen, meten en overleggen hebben wij besloten om de tap weer aan te sluiten en zijn jullie vanaf maandag 1 juni 16:00 uur weer welkom in ‘t café. Dit zal op een iets andere manier zijn dan wat jullie van ons gewend zijn, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken! Hieronder de belangrijkste puntjes op een rij:

* Vanaf 1 juni zullen wij 7 dagen per week geopend zijn. Elke dag vanaf 16:00 uur zijn jullie welkom.
* Reserveren voor binnen is verplicht. Je kan een reservering plaatsen met maximaal 2 personen. Een plekje reserveren vooraf kan via 06-31251182. Spontaan zin in een borreltje en niet gereserveerd? Bel dan eerst 0251-310904 of bovenstaand 06-nummer om te kijken of we nog een plekje vrij hebben.
* Bij binnenkomst graag je handen ontsmetten.
* Wij hebben ons te houden aan de regels en adviezen van het RIVM. Dit betekent dat de 1.5 meter afstand ook bij ons geldt. Wij verzoeken jullie van harte om je hieraan te houden.

Wij hebben er super veel zin in om jullie weer te mogen ontvangen en lekker gek te doen met jullie. Natuurlijk moeten we ons aan de regels houden, maar er is een hoop mogelijk op 1.5 meter. Dus oefen je zwoele knipoog, schrijf die liefdesverklaring op papier en kom vanaf maandag 1 juni weer kletsen, schreeuwen en sjansen in je favoriete café!

Bron: Facebookpagina Portiertje Uitgeest

Meer berichten