Een leuk vooruitzicht voor de herfstvakantie.
Een leuk vooruitzicht voor de herfstvakantie. (Foto: Pixabay)

Valencia Voetbalkamp gaat door

UITGEEST- Nu Nederland te maken heeft met een ongekende uitbraak van COVID-19 (coronavirus), realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij de herfstvakantie voor uw kind toch kunnen laten slagen. Daarom hebben wij, in overleg met FC Uitgeest & Valencia CF besloten dat het Valencia Voetbalkamp komende herfst doorgaat!

Het is moeilijk te voorspellen hoe het coronavirus zich ontwikkeld, en welke veiligheidsmaatregelen we moeten treffen voor een gezond en veilig sportklimaat. Uiteraard zullen we er alles aan doen om dit te realiseren.

Het Valencia CF Voetbalkamp is te gast in de herfstvakantie van maandag 12 oktober t/m woensdag 14 oktober 2020 op het complex van FC Uitgeest. Tot en met 31 mei kunt u nog profiteren van de Early-Bird Actie én ontvangt u €10,00 korting op de aanmeldprijs.

Het Valencia Voetbalkamp is een 3-daagse trainingsweek voor jeugdspelers (jongens en meisjes) van 6 t/m 14 jaar van elk niveau onder leiding van Valencia CF jeugdtrainers. De kinderen worden ingedeeld op leeftijd en niveau, zodat ieder kind op zijn/haar eigen niveau kan trainen.

Alle deelnemers aan het Valencia Voetbalkamp maken kans op een voetbalreis naar Valencia. Per locatie worden door de Valencia CF trainers de meest talentvolle spelers uitgenodigd voor een weekend Valencia. Als gast van Valencia CF gaan zij trainen op het trainingscomplex van Valencia CF, een wedstrijd en training van 1e team bekijken, een stadiontour in Estadio Mestalla en meer.

Alle informatie staat op www.valenciavoetbalkamp.nl

 

Meer berichten