Foto: Pixabay

Online workshop 'Effectief Digitaal Vergaderen'

UITGEEST - In deze coronatijd vergaderen we online. Dit kan even wennen zijn, en daarom organiseert Vrijwilligers Informatie Punt Uitgeest de workshop 'Effectief Digitaal Vergaderen' voor vrijwilligers en mantelzorgers.

In de anderhalve meter samenleving kunnen we niet meer met elkaar in een vergaderzaal bijeenkomen. Beeldbellen bestaat natuurlijk al langer, maar wordt nu voor uiteenlopende bijeenkomsten vanaf twee personen veelvuldig gebruikt. Als je het vergaderen niet eerder online hebt gedaan, dan kan dit erg wennen zijn. Hoe vergader je via videobellen nou op een goede manier? En wat moet je vooral wel en beter niet doen? Tijdens de online workshop, die zal plaatsvinden op 29 mei 2020 tussen 10:00 uur en 11:00 uur, krijg je tips om jouw vergadering soepel te laten verlopen!

Deze online workshop wordt georganiseerd door de collega's van Vrijwilligers Informatie Punt Uitgeest van Zaankanters voor Elkaar. Zij hebben de workshop ook opengesteld voor organisaties uit de BUCH-gemeenten. Meedoen? Meld je hier aan voor de bijeenkomst. Er zitten geen kosten aan verbonden. In de week van de bijeenkomst krijg je de link toegestuurd waarmee je toegang hebt tot de online workshop.

Bron: Vrijwilligers Informatie Punt Uitgeest

Meer berichten