Paul Goeman en zijn team.
Paul Goeman en zijn team. Foto: aangeleverd

Carteam Paul Goeman Autoservice Fullservice autobedrijf met de nadruk op 'service'

Algemeen Bedrijf Belicht

Carteam Paul Goeman Autoservice

Molenwerf 19

1911 DB UITGEEST

0251- 293 829

www.paulgoeman.nl

Vanaf de A9 is het pand van Carteam Paul Goeman Autoservice aan de Molenwerf 19 duidelijk te zien. De herkenbare oranje-grijze kleur van Carteam zal niemand snel ontgaan. "Ik ben heel trots op mijn nieuwe pand en onze herkenbare uitstraling," aldus Paul Goeman, de goedlachse eigenaar.

Voor o.a. onderhoud, reparatie en apk van alle merken auto's, trekhaken, uitlijnen, bandenservice, aircoservice, schadeherstel, pechhulp en mooie occasions kunt u bij Carteam Paul Goeman Autoservice terecht. Ook kunt u nieuwe auto’s kopen en leasen, van een Tesla tot een Citroën C1, deze rijdt u bijvoorbeeld al voor € 230 per maand. "Het enige wat je zelf moet doen is tanken," glimlacht Paul.

Goeman, een geboren en getogen Uitgeester, komt uit een echte ondernemersfamilie. Het was dan ook geen verrassing dat ook hij in 2008 voor zichzelf begon. Het fullservice autobedrijf groeide op de oude locatie al snel uit zijn jasje; in oktober 2017 verhuisde hij naar het huidige pand waar hij met maar liefst 500 m2 werkplaats met showroom verder uitbreidde. Ook omringde hij zichzelf met een team van vakkundige medewerkers. "Een hecht en trouw team dat met het bedrijf meegroeit," legt Goeman uit.

E-mailalert voor de bandenwissel
Carteam Paul Goeman Autoservice verzorgt graag de bandenwissel van winter- naar zomerbanden of andersom. Het is daarbij mogelijk om uw banden op te slaan in het 'bandenhotel' op de zolder van het pand. "Dit scheelt een hoop gesjouw," glimlacht Paul. Zodra de temperatuur stijgt ontvangen klanten een e-mail dat het weer tijd is voor de bandenwissel. "De meeste mensen wachten tot het sneeuwt, maar dan ben je eigenlijk te laat. Daarom sturen wij onze klanten tijdig een mailtje," vertelt Paul. Service staat bij Paul Goeman hoog in het vaandel. De afspraak vindt altijd plaats op korte termijn, de wachttijd is minimaal. Na de bandenwissel kunt u desgewenst uw auto laten uitlijnen via het geavanceerde 3D uitlijnapparaat en uw weg op een veilige manier, zonder scheef stuur en onnodige slijtage van uw banden, vervolgen.

Van campers tot Cadillacs
Uniek in de regio is de extra grote brug in de werkplaats voor het onderhoud en de reparatie van campers en grote bedrijfswagens. Er is zelfs een speciaal 3D uitlijnapparaat aangeschaft voor deze grote voertuigen. "De meeste autobedrijven zitten met de hoogte van hun pand, campers en grote bedrijfswagens passen er gewoon niet in. Bij ons gaat dit makkelijk, wij hebben voldoende ruimte," aldus Goeman. Zelf is hij ook een echte 'camperaar', al staan zijn reisjes nu even op een laag pitje met drie kleine kinderen en de drukte van het bedrijf. Ook bijzonder is zijn kennis van Amerikaanse oldtimers: "Mijn grote hobby. Ik heb zelf een Pontiac Firebird en mijn vrouw rijdt een Cadillac. Het is altijd weer een feestje als ik zo'n prachtige oldtimer in onderhoud krijg."

24/7 online verbonden
De website van Carteam Paul Goeman Autoservice is heel transparant, zelfs de prijzen van verschillende services staan duidelijk vermeld. Via het 'ServiceBook', een gratis app op je telefoon, heb je inzicht in je onderhoudshistorie, het serviceplan en het toekomstig onderhoud van je auto. Daarbij ben je 24/7 online verbonden met het autobedrijf. Zelfs het inschakelen van pechhulp kan via de app. De pechhulp is bijna de helft goedkoper dan pechhulp van andere aanbieders en de voorwaarden zijn precies hetzelfde. Maar zoals het een echte Uitgeester betaamt blijft Paul er nuchter onder: "Als u de app niet wilt gebruiken dan kan alles telefonisch, via mail of u komt gewoon langs op de Molenwerf."

Aircoservice aanbieding
Blij als hij is met de nieuwe uitstraling van zijn pand heeft Paul Goeman een mooie en actuele aanbieding voor zijn klanten maar ook voor anderen die nieuwsgierig zijn geworden naar het prachtige autobedrijf aan de Molenwerf. Tot de zomer biedt hij een fullservice aircobeurt ter waarde van € 139,95 aan voor slechts € 65. Als u even belt voordat u komt dan zet Paul de cappuccino voor u klaar.

Tekst: Margreeth Anema