Het jongerenwerk is er ook als de tijden slecht zijn.
Het jongerenwerk is er ook als de tijden slecht zijn. (Foto: aangeleverd)

Jongerenwerk Uitgeest staat voor jongeren klaar

UITGEEST - Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de coronacrisis voor vergaande maatregelen heeft gezorgd. Regels die jongeren niet altijd begrijpen en zeker niet altijd opvolgen. Jongerenwerk Uitgeest probeert hier verandering in te brengen.

Vorige week heeft Jongerenwerk een bijzondere korte film geproduceerd voor jongeren, met een duidelijke boodschap: #blijfthuis. De video is te zien op de Instagrampagina en Facebookpagina van Jongerenwerk Uitgeest. 

Hoewel jongerencentra dicht zijn en activiteiten niet doorgaan, staat Jongerenwerk Uitgeest voor jongeren klaar! Ze zijn online te vinden en posten onder andere tips en challenges op Facebook, Instagram en Snapchat. Daarnaast proberen ze het contact te onderhouden en jongeren te activeren door middel van online games. Denk hierbij aan Weerwolven van Wakkerdam via Whatsapp (dit start meerdere keren per week) en het FIFA-toernooi van afgelopen donderdag 2 april 2020. 

Heb jij een leuk idee dat je wilt organiseren met Jongerenwerk Uitgeest? Wil je ergens met ze over dm'en of appen? Voel je je soms alleen of maak je je zorgen om een vriend of een vriendin? Of verveel je je misschien ontzettend? Het jongerenwerk is er voor jou. Je kunt Kim bereiken op 06-53487286 en Dimitri op 06-53487293.

Meer berichten