Tess Marique Oostwouder en harpiste Colet Nierop.
Tess Marique Oostwouder en harpiste Colet Nierop. (Foto: Emile Heilbron)

Schitterende mix van sopraan en harp bij De Zwaan Cultureel

UITGEEST – Op 1 maart kunt u weer genieten van een koffieconcert in Dorpshuis De Zwaan. Het jonge zangtalent Tess Marique Oostwouder en harpiste Colet Nierop hebben elkaar gevonden in de muziek. Een schitterende mix van muzikaliteit.

Hun grote liefde voor het goede leven uit zich in fantastisch mooie muziek. Tess Marique Oostwouder (1995) studeerde in 2018 af aan HKU Utrechts Conservatorium richting Klassiek Zang. Tess kreeg coaching en masterclasses van o.a. Deborah York, Charlotte Margiono, Tania Kross, Francis van Broekhuizen. Zij is een multitalent dat zowel in Opera, Passiemuziek als

Musical haar draai vindt. Colet Nierop was eerder in ons dorpshuis. Net zoals Tess Marique is zij een geboren podiumdier. Zij weet de mensen te raken met de klank van haar oor- en oogstrelende harp, maar ook met haar lach en persoonlijkheid. Colet is in Uitgeest wereldberoemd als docent aan de muziekschool.

Het koffieconcert begint zondag 1 maart om 11.30 uur. Toegang € 10,- (Vrienden van de Zwaan € 7,50). Kaarten zijn online te koop op www.dezwaancultureel.nl of, indien nog beschikbaar, aan de zaal. Locatie: Dorpshuis De Zwaan, Middelweg 5 Uitgeest.

Meer berichten