Foto:

Politieweeknieuws: inbraak bedrijf, aanrijding en diefstal

UITGEEST - De politie had haar handen afgelopen week vol aan een inbraak in een bedrijf, een aanrijding met een snorfietser en een diefstal van een personenauto. Lees hier het politie weekoverzicht van donderdag 6 februari 2020 tot en met zondag 9 februari 2020.

Inbraak bedrijf Westerwerf
Op donderdag 6 februari tussen 02:00 uur en donderdag 03:30 uur werd er ingebroken in een bedrijf aan de Westerwerf in Uitgeest. De dader(s) hadden zich toegang verschaft door een raam boven de winkel te forceren. Binnen het pand hebben ze een enorme ravage aangericht. Men heeft het pand doorzocht maar geen buit meegenomen. Getuigen die mogelijk iets gezien hebben of iets verdachts in de omgeving gezien hebben kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Aanrijding snorfietser
Op donderdagmiddag 6 februari 2020 ontstond er rond kwart voor vier een aanrijding tussen een snorfiets en een personenauto. De bestuurder van de auto verleende geen voorrang aan de snorfietser die over het fietspad langs de Geesterweg reed. De bestuurster van de snorfiets kwam ten val en bekwam gelukkig geen letsel. Na onderzoek door het ambulancepersoneel kon de bestuurster van de snorfiets weer naar huis.

Diefstal personenauto Benesserlaan
In de nacht van zaterdag 8 februari 2020 op zondag 9 februari 2020 werd er rond 4:30 uur een personenauto gestolen vanaf de Benesserlaan in Uitgeest. De auto, een Mercedes Benz type E220 met blauw kenteken GP-875-H, staat gesignaleerd als gestolen. Opvallend is dat tijdens de diefstal een aantal fietsers langsreed. Mogelijk hebben deze fietsers iets gezien. Getuigen die mogelijk iets gezien hebben van de diefstal, in de omgeving iets verdachts hebben gezien of de auto hebben zien rijden kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Bron: 112-Uitgeest

Meer berichten