Foto: Aimée Kniese

Scholentennistoernooi bij TV de Dog

UITGEEST - De afgelopen seizoenen startte TV de Dog het project 'Maak kennis met tennis' voor basisschoolkinderen. Het project staat onder leiding van de trainers van de Dog. In navolging hiervan wil de vereniging voor het eerst een scholentennistoernooi organiseren voor de kinderen van groep 7 en 8 van alle basisscholen in Uitgeest.

Het toernooi is niet alleen bedoeld voor de kinderen die al kunnen tennissen maar ook kinderen die niet tennissen kunnen meedoen. Het is de bedoeling dat de kinderen zich als team inschrijven.

Meedoen aan dit tennistoernooi kan door je op te geven via de inschrijfformulieren, die via de scholen verkrijgbaar zijn. Er zal worden gespeeld in teams van vier personen (gemixt) en er wordt gespeeld op tijd. Per groep (7/8) kunnen er maximaal drie teams meedoen. Bij te veel aanmeldingen zal er geloot worden welke teams uiteindelijk mee mogen doen.

Welke basisschool mag zich het eerst 'Tennisschool van Uitgeest 2020' noemen?

Het toernooi zal worden gespeeld op vrijdag 20 en vrijdag 27 maart vanaf 15.00 uur op de tennisbanen van TV de Dog. De organisatie hoopt uiteraard dat er ook een aantal leerkrachten van de scholen mee zullen doen, zodat de kinderen extra bonuspunten kunnen verdienen.

Tijdens het toernooi wordt er gebruikgemaakt van de faciliteiten van TV de Dog. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. Er zullen prijzen beschikbaar gesteld worden en een heuse wisselbeker, want de organisatie wil hier een jaarlijks terugkomend toernooi van maken.

Belangrijke informatie: vrijdag 20 maart zijn de voorrondes en vrijdag 27 maart de halve finales en finales.

Dit scholentennistoernooi zal verzorgd worden door Sharon Krop, Rick Jepma en Stephan Bakker, tennisleraren bij TV de Dog.

Voor materiaal wordt uiteraard gezorgd indien de kinderen zelf geen racket hebben.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: jeugdcommissie@tvdedog.nl, sharonkroppa@hotmail.com of 06-23664952.

Meer berichten