Thieu Reulen.
Thieu Reulen. Foto: Aangeleverd

De zes vragen aan... Mathieu Reulen

Algemeen

1. Waar ben je geboren en getogen?
Ik ben geboren op de Middelweg 52 in Uitgeest. Daar was de bloemenwinkel van mijn ouders gevestigd en nu Bloemenshop 't Hoekje van mijn zus Yvonne. Binnenkort ben ik 12,5 jaar getrouwd met Githa en samen hebben we drie prachtige dochters mogen krijgen, Eef, Fien en Juul. In het dagelijks leven werk ik als hoofduitvoerder bij Kondor Wessels Amsterdam. Momenteel ben ik bezig met de realisatie van een woonwijk in Spaarndam.

2. Wat is voor jou geluk?
Familie en vrienden. Ik heb een hele hechte band met mijn familie en schoonfamilie. Ook hebben we een fantastische vriendengroep waarmee we zeer regelmatig gezellig samen zijn. Elk feestje wordt wel gevierd, van kinderverjaardag tot kermis.

3. Wat zoek je op reis?
Een plek waar ik en mijn gezin ons allemaal kunnen vermaken. We vinden het leuk om plekken te bezoeken, maar ook aan het strand kunnen we ons prima vermaken. Afgelopen jaar zijn we naar Toscane en Elba geweest. Een mooie mix.

4. Wat betekent geld voor jou?
Als lid van de oudste loterijverenging van Uitgeest 'De Nietjes' hopen wij elk jaar een mooi geldbedrag te winnen, zodat wij dit kunnen verdelen onder onze leden. Binnenkort bestaat de vereniging 100 jaar en wie weet hebben wij dit jaar geluk. De loterijvereniging is ontstaan uit de oude middenstand van Uitgeest en wordt overgedragen van vader op zoon. Ik ben vanaf 1998 lid en sinds 2 jaar mag ik samen met Maarten Rasch en Edwin de Leeuw de bestuurlijke taken op mij nemen. Ik kijk nu al uit naar de jaarvergadering: 5 minuten vergaderen en vervolgens snel kaarten en vlotbruggen!

5. Hoe werk je mee aan een betere wereld?
Ik vind het belangrijk om mensen te helpen en initiatieven te steunen. Zo zit ik tegenwoordig in het bestuur van de Postma stichting. Het doel van de stichting is om met het inzamelen van oude kranten (op zaterdagochtend bij de Meet) onderhoud aan de diverse kerkgebouwen te financieren in Uitgeest en Akersloot. Daarnaast sta ik al 25 jaar een avond achter de bar in de Pinkstertent tijdens het ICGT-toernooi. Ik vind vrijwilligerswerk belangrijk en dus ben ik van mening dat je ook hier je steentje aan bij moet dragen.

6. Vraag van Vincent Groen:
"
Ik weet dat je vaak voor anderen klaarstaat. Je doet ook een heleboel voor het goede doel. Kun je vertellen wat je zoal hebt gedaan en waarom het belangrijk is hier meer aandacht voor te vragen?"

Vincent, dank je wel voor je vraag. Afgelopen jaar had ik samen met Githa en mijn zus Astrid het plan opgevat om de Mont Ventoux (Transplantoux) op te gaan fietsen om aandacht te vragen voor orgaandonatie. Wij hebben van dichtbij meegemaakt hoe belangrijk en vooral levensreddend orgaandonatie is. Wegens omstandigheden ging ons plan helaas niet door. Om de trainingen niet voor niets te laten zijn, hebben wij samen met het SIG, een organisatie die ondersteuning biedt aan mensen met een beperking, een sponsorfietstocht georganiseerd. We hebben een mooi bedrag ingezameld voor hun jubileumdoel: Kinderen van de Voedselbank. En dank je wel nog voor je sponsorbedrag, Vincent!

Mijn persoonlijke vraag aan Frans Jacobs:
"Beste Frans, jij en een aantal vrienden zijn vrijwilligers bij het ICGT-toernooi. Samen met de andere vrijwilligers hebben jullie het toernooi gemaakt tot wat het nu is. Wat is jouw taak in deze organisatie?"

Ook Nederlandse Kampioenschappen, internationale toernooien en wedstrijden kunnen in aanmerking komen voor sponsoring.
Meer sportsponsoring provincie: "Zorgen voor variatie in topsportevenementen" 2 uur geleden
http://www.bloemendagenlimmen.nl/home
Kleurrijk Lente Spektakel, 70e Bloemendagen Limmen 4 uur geleden
Glorious Plectrums.
Open Podium bij De Zwaan Cultureel 18 uur geleden
Judie Kloosterman helpt samen met de Bladenmaaksters mee bij het verspreiden van de plattegrond op diverse punten binnen en buiten de gemeente.
Nieuwe plattegrond toont de parels van Uitgeest 23 uur geleden
Afbeelding
Eerste open weekend Fort aan den Ham: Weekend van het verdedigingserfgoed 18 apr, 12:00
Maud, Iris en Anique op de brug.
Twee rayonkampioenen in de laatste rayonwedstrijd voor Unitas 18 apr, 10:00
Afbeelding
De Uitgeester neemt bezorgklachten serieus 17 apr, 16:00
Het centrumgebied van Uitgeest. De twee kerken kaderen het centrumgebied mooi af
Enquête inwoners Uitgeest over toekomst van het dorp 17 apr, 12:00
Fort bij Krommeniedijk, ook wel Fort K'ijk genoemd.
Bezoek Fort bij Krommeniedijk tijdens het Weekend van het Verdedigingserfgoed 17 apr, 09:00
Aardappel-chemie
TalentenLabs in Bibliotheek IJmond Noord in het teken van de natuur 16 apr, 16:00
In Uitgeest liggen zonnepanelen op 52,3% van de woningen.
De gemeente Uitgeest heeft de meeste zonnepanelen van Noord-Holland! 16 apr, 12:00
Afbeelding
Kunst en Muziek tussen de Bollen 16 apr, 10:00
Digitale krant